Gönderen Konu: LED AYDINLATMA SORUNU  (Okunma sayısı 2950 defa)

Çevrimdışı silverrain

• Profili Görüntüle
LED AYDINLATMA SORUNU
« : 27 Nisan 2012, 23:32:12 »
Arkadaşlar bir konuda yardıma ihtiyacım var.Geçen gün aracın içindeki bütün sarı ampulleri söktüm.(iç aydınlatma)Bunların yerine uzun ve tek led olarak yeni ampuller aldım.İç mekanda beyaz ışık olması için yaptım.Fakat tavan lambası için aldığım uzun led ampulü takınca sigorta attı.Daha sonra ters bağlantı sandım diğer türlü taktım.İlk başta 10-15 sn kadar yandı.Tekrar sigorta attı.Aynı zamanda uzaktan kumanda,aynalar,camlar iptal oldu.Neyseki sigortayı değiştirince düzeldi.Aynı zamanda  parklara ve plaka aydınlatmalarına led taktım.Onlarda bi sorun yok.Düzgün şekilde çalışıyor.İç aydınlatmanında beyaz olmasını istiyorum.Bildiğiniz bi çözüm yolu var mı?Yada hangi tür led kullanmam gerekiyor?Nerede yanlış yaptım bilmiyorum.Elektrikçilerde anlamıyor.Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler...

Çevrimdışı silverrain

• Profili Görüntüle
Ynt: LED AYDINLATMA SORUNU
« Yanıtla #1 : 30 Nisan 2012, 18:38:49 »
51 kişi okumuş ama hiç fikri olan yok mu?Herkesin iç aydınlatması sarı ışık mı :)

Çevrimdışı selimbzrc

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 16 Temmuz 2012, 18:13:39 »
ben iç aydınlatmayla oynamadım fakat plaka aydınlatmalarını beyazlarıyla değiştirmek istiyorum. bizim araçların plaka aydınlatma ampülleri
 37 mm sofit ampul dediler doğrumudur?  ???
Alınık araba var mı? :) Golf 4 olur 6 olur polo olur...

Çevrimdışı Sinancetintas

• Yaşam İlaçım Oldun Golf..
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Golf 4'den Sonra Golf 5
« Yanıtla #3 : 17 Temmuz 2012, 00:46:37 »
bu tarz bi soru için 2ay cevap bekledim sonra vazgeçtim şimdi hala iç aydınlatma sari.. :S
Das Auto..