uzunca zamandır golf arıyordum, forumda da sizlerin de değerli bilgilerine başvurmuştum daha önce bir kaç kez, en sonunda temiz istediğim gibi bir araç bulup bugün itibariyle aldım.
araç 2003 otomatik pasific 155binde değişen falan yok, sadece 1 karış lokal boyası var, onun dışında ufak tefek çizik göçük hiç bir şey yok. döşemeler falan tertemiz, bugüne kadar full yetkili servis bakımlı.. fiyat olarak da 25,500 istedi. Biraz fazla geldi gözüme ama bu kadar temiz olunca ankara piyasasının yüksek olduğunu göz önüne alınca neden olmasın dedim, halbuki otomatik de düşünmüyordum pek ama sonra ustalarımaza falan da gösterdik olur alınca aldık artık. inş uzun süre kazasız belasız biner, rahat ederim.
araçta zaten normal pacific’lerde olmayan kol dayama, cruise control, sis farları ve 8 hoparlör gibi bazı ekstra donanımlar var, sonradan takılma değil, orjinal fabrikasyonmuş hepsi de. Araca sonradan sadece cdçalar eklenmiş. araca bir kaç bir şey yapmak istiyorum bakalım, öncelikle de bir park sensörü
yoksa bi tarafını çizecem kesin bizim dar garajda
bir de şunu sorayım: aldıktan sonra araca sigorta yaptırırken kasko bedellerini de sorduk, adam bir iki fiyat çıkardı yaklaşık 2100 – 2200 arası fiyatlar. Aracın eski olması, yaşımın küçük olması (23 yaşındayım) ve ilk arabam olması falan fiyatı artırıyormuş ama bu kadar da beklemiyordum. aracı babamın üzerine yapsam neredeyse 1000 lira kar edecektim sanırım. aranızda kasko yaptıranlar varsa kaça yaptırdıkları hakkında bilgilendirebilirler mi?