dün ben söktüm komple anahtari icini actim
soketi sökerken yanlarda uzunlamasina 2 tane tirnak var kirmadan ayrirarak soketi cek ama zorlamamaya özen göster
anahtari da acmak icin yine tirnaklar var dis plastik kismi ince düz tornavida ile kanirtarak tirnaklardan kurtar zaten eline gelecek
ve dikkat et icinde beyaz anahtar görevini yapan bir parca var yönüne dikkat et takarken yada topladiktan sonra sorun yasama birtane yayli dil olacak o parca onun üzerine oturmakta cit cit sesi de ordan gelir
eger cok kötü durumda degilse ki tahmin edioyorum temas pinleri inceldi muhtemelen bu durumda degismesi daha mantikli komple anahtari
ama önce temizle ben balata spreyi ile bi güzel yikadim sildim sonra iyi bir gres ile sadece pinleri yagladim kontak sprey ile de yaglanabilir bende olmadig icin olan bitti yani
bende gres kullandim anahtar düzgün calisiyor icinde bir lamba var o bozuktu bende oraya led taktim led e 470ohm direnc ekledim patlamamasi icin
anahtar üzerinde gösterge dimmer i varsa onuda temizle bendeki arada bir sönüyordu temizledim simdi cok güzel ayar yapiliyor gösterge aydinlatmasina
kolay gelsin