Gönderen Konu: teyp hoparlör  (Okunma sayısı 4383 defa)

Çevrimdışı ASFALT FARESİ

• Profili Görüntüle
teyp hoparlör
« : 08 Haziran 2012, 21:50:50 »
Arkadaşlar vw bora aracımı borçlarımdan dolayı sattım . beyaz temiz tüplü şahin aldım :D
araçta hoparlörler çok vasat bana tafsiye edeceğiniz hopallör varmı ben fazla anlamıyorum marka önemli değil ucuz olsun boranın orjinal hoparlörü gibi ses tatmin edici  için ön kapılara ve arka pandizota 1 er takım alacam
teybim pıoneer deh2200ub 4x50watt
hepsiburadadan baktım kafam karıştı bu teyp en son kaç wattlık hoparlörü kaldırır bilmiyorum hiç
bu konuda yardımcı olursanız ve hepsi buradadan link verirseniz sevinirim iyi forumlar...
YİĞİTSEN USLANDIR BENİ :D

Çevrimdışı ASFALT FARESİ

• Profili Görüntüle
Ynt: teyp hoparlör
« Yanıtla #1 : 09 Haziran 2012, 10:41:57 »
yokmu yardım edecek?

Çevrimdışı servet_volt

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 09 Haziran 2012, 12:55:45 »
kapılara yuvarlak pionner al dostum.. arkalarada oval pionner al.. devam et..

anfili bi istem dusunurum dersen kapılara compenat al arkayada compenat tak. bagajada bı tane bass 700 wattlık falan koltugun altınada bı anfı 1600 wattlık falan guzel ıs gorur..
Beş para etmeyen insanların, milyonluk tavırlarına hastayım.

Çevrimdışı ASFALT FARESİ

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 09 Haziran 2012, 13:02:39 »
teşekkür ederim ama benimkisi ucuz olacak amfisiz merak ettiğim
maksimum çıkış gücü kaç watt a kadar çalıştırır bu teyp   4x50w

Çevrimdışı ASFALT FARESİ

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 09 Haziran 2012, 18:49:17 »
güncell

Çevrimdışı fatih_06

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 11 Haziran 2012, 23:12:12 »
net ve kaliteli ses istiyorsan pioneer yuvarlak ve oval hoparlör takımı alabilirsin teybin bütün hoparlörleri kaldırır ben her zaman oval hoparlörde en az 4 yada 5 yollu olanları tercih ederim diğerlerine göre fiyatları fazla olabilir ama hakkını verir.  tabi bunların eski modellerinde bulabilirsen mükemmel olur altındaki mıknatıs bunu iki katı büyüklüğünde oluyor çok kaliteli ve uzun ömürlüdür

örnek olarak şu iyidir

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-pioneer-ts-a6994s-600wat-oval-kolon-kapinda-ode-sok-kampanya-88595284/detay?source=promotion_topl

ön kapı içleri için jbl kompenantları çok güzel olur yada pioneerin tivitırlı ( ingilizcesini yazması zor :) ) modelleri bulunamazsa sonynin 150 wat 13 cm lik olanları işini görür

Çevrimdışı mk2_20v

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 12 Haziran 2012, 01:44:15 »
teybinizin çıkışlarına uygun 1 takım jvc oval yani 6*9 coaxial hoparlör var sıfırdan farksız.düşünürseniz iletişime geçelim  ;)