ben bu otoparça sepeti sitesindekinin orj olduğunu düşünmüyorum burcan ticaretede güvenmiorum kazıkçının teki.... hayırlı satışlar nazımcım bende isteybilirim belki maaşı alınca
burcan kazık doğru favorim kaba maba felan ama oto mekanik
Açık açık konuşmak gerekirse (konu sahibi arkadaş kusura bakmasın) oto mekanikte fiyatlar burcan ve esine göre yüksek ben senelerdir bütün istanbuldaki parçacılar ile alış veriş yaptım. Burcanın fiyatları yüksek gelebilir ama ilk en iyi kalite olan malın fiyatını veriyorlar diğer parçacıların aksine. esin ilede burcan ilede mekanik ilede çok eski ahbaplığım vardır. bunların yanında ceyhun tic. ve kalkan tic. ilede ahbaplığım vardır.
Diğer parçacılar ilk olarak uygun fiyatlı olan parçanın fiyatını verirler sorduğunuzda yani yerli yan sanayi. burcan tic. ise aksine ilk olarak elindeki iyi kalite malın fiyatını verir bunu unutmayın bir yerden bir şey almadan önce fiyat araştırması yapıyorsunuz iyi güzel ama markalarını öğrenerek fiyat araştırması yapmanız benden size tavsiye arkadaşlar.
Bu satılan üründe vw orjinal diyor arkadaş fiyatı güzel bence üst tarafı da var mı elinizde?