Gönderen Konu: Kaza yaptım  (Okunma sayısı 23721 defa)

Çevrimdışı mustklc

• Profili Görüntüle
Ynt: Kaza yaptım
« Yanıtla #14 : 10 Haziran 2012, 22:28:14 »
geçmiş olsun. tali yoldan siz çıkıp  o vurduysa %100 suçlusunuz. 

kaza işte adamın canını sıkıyor. geçen hafta herifin bir bana arkadan vurdu. anası doğurmamış sıçmış resmen emlakçıymış, tutanağa  onüme kırdı vs. yazmış. şimdi tramer suçu %50-%50 vermiş. bok herif hiç frene dahi basmadı halbuki büyük ihtimal telefonla vs konuşuyordu.boş yere kasko bozuldu , araç hasar aldı.  canım skıldı.
Araba binmek içindir..

Çevrimdışı ALPER.

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 10 Haziran 2012, 22:37:45 »
öncelikle çok geçmiş olsun, özellikle bebeğin sağlığı için çok şükür, golf de sürücüyü koruma adına elinden geleni yapmış

benzer bir kazayı ben yapmıştım, vuran taraftım, ama kontolsüz kavşaktı, kontrolsüz kavşakta sağdan gelenin yol önceliği olduğu için sadece hızlı olmaktan tali kusur aldım.yani sağdan gelen bendim, diğer aracın sağ çamurluğundan girmiştim

sizin durumunuzda; yol kontrolsüz kavşak ise sağdan gelen sizsiniz, doğal olarak trafik raporu lehinize olacaktır.ama yok adam caddeden geliyor, siz ara sokaktan çıktıysanız, karşı taraf sadece gelecek sene sigortasını zamlı yaptıracak ama zararını sizin sigortadan karşılayacaktır.yani tali kusur alacaktır

Çevrimdışı escala

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 10 Haziran 2012, 22:47:52 »
Yorum yapan herkese çok teşekkür ediyorum.
Anladığım kadarıyla trafik kuralları doğrultusunda ben %100 suçluyum. Tabi görüş açımı engelleyen aracın sahibine saygı ve sevgilerimi iletiyorum.
Peki şoför kapısını değiştirmek ne kadara mal olur arkadaşlar bilgisi olan var mı?

Çevrimdışı ALPER.

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 10 Haziran 2012, 22:52:58 »
hoca kapının genel durumu nedir bilemiyorum, belki sadece kapı sacı değişir, dış kısım düzeltilir

tavsiyem bir kaportacıya göstermen, şimdi bi fiyat versek hem canın sıkılır, düşük söylesek bunda da hazırlıksız yakalanmış olursun

ama bence 1000 lirayı gözden çıkar

Çevrimdışı rene

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Jetta Tdi
« Yanıtla #18 : 10 Haziran 2012, 22:57:46 »
çıkma düşünürsen 200 gibi bulunur kapı  boya işçilikte 200-250 tutar ( barların , iç panzotun ve kumandaların sağlam oldugunu varsayarak) 450 gibi + arka kapı local boya yapılacak + hizaya getirlecek + marşpiyer düzeltlip boyanacak 750-800 iyi ihtimalle çıkar.

Bana sorarsan Ali nın dediği gibi ortalama 1000 Tl  aşşağı yukarı 200 Tl esneyebilir.

Çevrimdışı burak_37

• volumeııııııı[]ı bassııııııı[]ı treableııııııı[]ı
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 11 Haziran 2012, 00:22:46 »
Kardeşim büyük geçmiş olsun Allah korumuş senide ailenide. Zaten bu tip kazalara hep bu tofaş serileri eşlik ediyor. Tofaşı kullananın yaşı  fazlamıydı.

Çevrimdışı yakalı

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 11 Haziran 2012, 09:18:56 »
kardeşim geçmiş olsun ne kadar kendini kollarsan kolla bi yerde seni buluyor Allah beterinden saklasın diyelim.başımdan böyle bi kaza geçmediği için ne desem yalan olur kardeşim.

Çevrimdışı emrah_akkas

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 11 Haziran 2012, 09:28:29 »
Allah daha beterinden saklasın... Geçmiş olsun

Çevrimdışı falconxtc

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Golf 1.4 TSI Comfortline
« Yanıtla #22 : 11 Haziran 2012, 09:30:27 »
Çok büyük geçmiş olsun. Allahtan size birşey olmamış.

Çevrimdışı htmetin

• Hasan Tekin METİN
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Mk4
« Yanıtla #23 : 11 Haziran 2012, 12:26:41 »
Çok geçmiş olsun.. GOLF olduğu için korumuş kapıları sizii.. Ah şu doğancılar şahinciler ahh, valla kokutuyorlar adamı.
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

Çevrimdışı alpergndz

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 11 Haziran 2012, 17:38:00 »
öncelikle geçmiş olsun cana gelmesin. trafik sigortaları çapraz olarak ödeme si gerekmiyor mu?

Çevrimdışı nesquik

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #25 : 11 Haziran 2012, 17:49:16 »
hocam öncelikle geçmiş olsun. iyi bi usta değişim olmadan düzeltir o kapıyı. macunu biraz fazla yer ama değişmesinden iyidir.
yırtılma yok kapıda gördüğüm kadarıyla.
Bir GOLF görürsün<br /><br />Çooook beğenirsin  Kolay  elde edersin  Zor vazgeçersin....
[/font]

Çevrimdışı escala

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 11 Haziran 2012, 19:32:17 »
ancak yazabiliyorum arkadaşlar
evet kapıda yırtılma yok ama götürdüğüm 2 yerde çıkma kapı dedi
ilk yer hiç fiyat vermedi, ikinci yer acayip yuvarlak konuştu 2500-3000 olabilir dedi
dayım tanıdık diye götürdüğü için sesimi çıkartmadım ama gözlerim yuvalarından çıkacaktı nasıl sinirlendim anlatamam
hele de siz burada 1000 civarı dedikten sonra

kumanda paneli çalışıyor aynalarda sıkıntı yok kumanda edebiliyorum, cam motoru sağlam, çıkma kapı alsak kalan neler değişecekki 2-3bin tutacak anlayamadım. ist.ten bi kapı buldu tanıdık 250 demiş mesela

yalnız 2 yer de açıp bakmak lazım dedi, benim sizlere sormak istediğim şu;
bu kapının içinde ne var ne yok belli değil mi? süpriz yumurta sanki !?
 yani bir kısmının sağlam veyahut tamamının kırık olduğu düşünülerek yaklaşık bir rakam verilemiyor mu da bu kadar yuvarlak konuşuyorlar?

Çevrimdışı ALPER.

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : 11 Haziran 2012, 20:12:43 »
öncelikle doğum gününüzü kutlarım

kaportacı işi çok yuvarlak iştir, tanıdık olması ayrı dert, iyi usta olması ayrı dert,genelde kaportacının istediği fiyatı kırptıkça geri dönülmez işler yaparlar bu bağlamda 2500-3000 civarı çıkarmaları talihsizlik olmuş.

sitede alpers3 nickli arkadaşa ulaşın, bir de ondan çıkma kapı konusunda fiyat alın.ben de buradaki tanıdık kaportacılara fotoları göstereyim, bir fiyat almaya çalışayım.araç yürüyorsa belki ankarada yaptırırsınız belli mi olur.olmasa da fiyat konusunda fikir olur.

kaza raporu çıktı mı sorması ayıp?