Gönderen Konu: Kaza yaptım  (Okunma sayısı 23730 defa)

Çevrimdışı escala

• Profili Görüntüle
Ynt: Kaza yaptım
« Yanıtla #28 : 11 Haziran 2012, 20:26:48 »
öncelikle doğum gününüzü kutlarım

kaportacı işi çok yuvarlak iştir, tanıdık olması ayrı dert, iyi usta olması ayrı dert,genelde kaportacının istediği fiyatı kırptıkça geri dönülmez işler yaparlar bu bağlamda 2500-3000 civarı çıkarmaları talihsizlik olmuş.

sitede alpers3 nickli arkadaşa ulaşın, bir de ondan çıkma kapı konusunda fiyat alın.ben de buradaki tanıdık kaportacılara fotoları göstereyim, bir fiyat almaya çalışayım.araç yürüyorsa belki ankarada yaptırırsınız belli mi olur.olmasa da fiyat konusunda fikir olur.

kaza raporu çıktı mı sorması ayıp?
tebrik için teşekkürler doğumgünümde sinir harbi yaşıyorum  :)
camlar kapanmadığı için ilçeden merkeze 35 km.de başım çatladı o da 50-60 hızla gelmeme rağmen
yani ankaraya gelmem zor ama fotoğrafları göstererek yaklaşık bir fiyat alabilirseniz çok çok sevinirim

kaza raporu derken polislerin tuttuğu tutanak ise bahsettiğiniz, onun fotokopisini aldım
şuan yanımda değil ama aklımda kalan, bana asli kusur bulmuşlar 8. madde imiş kavşak kurallarına uymamak gibi birşey
çarpan araca ise 52/1-b maddesi idi o da sanırım hızlı gitmek vb. şeyler yazıyordu

Çevrimdışı alplion

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #29 : 11 Haziran 2012, 20:28:34 »
bence raporu bekleyip de tamir işine başlamak daha iyi olur, belki karşı taraf suçlu çıkar.bi de sanayii  Allah düşmanımı düşürmesin çok çok kötü birşey, harcanan para ve sinir bozukluğu
Yüzde Israr Etme Doksan da Olur, İnsan Dediğinde Noksan da Olur, Sakın Büyüklenme Elde Neler Var, Bir Ben Varım Deme, Yoksan da Olur...

Çevrimdışı escala

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #30 : 11 Haziran 2012, 21:08:44 »
çıkma düşünürsen 200 gibi bulunur kapı  boya işçilikte 200-250 tutar ( barların , iç panzotun ve kumandaların sağlam oldugunu varsayarak) 450 gibi + arka kapı local boya yapılacak + hizaya getirlecek + marşpiyer düzeltlip boyanacak 750-800 iyi ihtimalle çıkar.

Bana sorarsan Ali nın dediği gibi ortalama 1000 Tl  aşşağı yukarı 200 Tl esneyebilir.

sizin yorumunuza göre 2500-3000 diyen adamlar acaba benim aracın kapısını yaptıktan sonra vip mi yapacaklar yoksa baştan mı yaratacaklar  :) (sinirden gülüyorum)

Çevrimdışı nesquik

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #31 : 11 Haziran 2012, 21:18:05 »
hocam kasko şart ya aslında. geçenlerdede ben marşpiyel ve kapıyı vurmuştum çok içim yanmıştı. yoktan yere masrafa girmiştim.
Bir GOLF görürsün<br /><br />Çooook beğenirsin  Kolay  elde edersin  Zor vazgeçersin....
[/font]

Çevrimdışı escala

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #32 : 11 Haziran 2012, 21:24:27 »
hocam kasko şart ya aslında. geçenlerdede ben marşpiyel ve kapıyı vurmuştum çok içim yanmıştı. yoktan yere masrafa girmiştim.
kaza büyük değil ama ilk olunca uyuz oluyor insan
hanım bir yandan şeytan bir yandan sat daha yeni sağlam bir şey al diyor

Çevrimdışı nesquik

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #33 : 11 Haziran 2012, 23:02:20 »
ilk etapta insanın keyfi kaçıyorda, sonradan alışıyorsun  hocam,  ama sağlamlık konusunda daha sağlamı biraz zor :D panzer almak lazım. sonuçta darbe yiyen yer arabanın yumuşak yeri. arkadan almış olsan bu darbeyi hiç bişey olmazdı eminim.
yaptır bin hocam, daha yeni bişeye olursa aynı şey daha çok üzülürsün...
tekrardan geçmiş olsun..
Bir GOLF görürsün<br /><br />Çooook beğenirsin  Kolay  elde edersin  Zor vazgeçersin....
[/font]

Çevrimdışı escala

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #34 : 11 Haziran 2012, 23:54:30 »
ilk etapta insanın keyfi kaçıyorda, sonradan alışıyorsun  hocam,  ama sağlamlık konusunda daha sağlamı biraz zor :D panzer almak lazım. sonuçta darbe yiyen yer arabanın yumuşak yeri. arkadan almış olsan bu darbeyi hiç bişey olmazdı eminim.
yaptır bin hocam, daha yeni bişeye olursa aynı şey daha çok üzülürsün...
tekrardan geçmiş olsun..
evet keyfim kaçtığı için düşünceler karışıyor
bir kaç saat önce arkadaşlar kayseride çıkma kapı bulmuşlar açık mavi renk
kapı çıtası ve camı ile birlikte 500 demişler
çoğu arkadaş 1000 civarında hem fikir iken bugün o adam ne akla hizmet açıp bakalım 2500-3000 bulabilir dedi hala anlayabilmiş değilim
acaba arabamı onlardan alıp kaportacıların hepsini tek tek gezsem mi?
hoş onlarda bunun gibi açmadan fiyat veremem derlerse hiç şaşmayacağım

Çevrimdışı ertan yıldız

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #35 : 12 Haziran 2012, 00:33:22 »
arkadaşım öncelikle çok geçmiş olsun şimdi 1 kapı değişirse iyi bi çıkma kapı 350- 500 arası boş olarak  aracın boyanması için 1 parça 200 tl gördüğüm kadarıyla 2,5 parça boya var bide kaporta işçiliği var en az 500-600 tl bide arka kapı değişirse 1700ile 2000 tl en az masraf var o 1000 tl diyen arkadaşlar hiç sanayiye gitmemişler heralde 1000 tlyi rahat geçer kardeş sana tavsiyem 2 kapıyıda çıkma al hiç olmassa orjinal olur aracın tekrar geçmiş olsun

Çevrimdışı ALPER.

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #36 : 12 Haziran 2012, 00:49:46 »
ben 1000i söylerken aslında daha fazla çıkabileceğini belirtmiştim, o yüzden fiyat söylemek hoş olmaz demiştim hatırlarsanız, çünkü bu meselelerde evdeki hesap çarşıya karşı.bir çamurluk ağzı boyanması ve ucunun düzeltilmesine 300 lira verdim bu kış.bu bağlamda 1000 lira tabi ki biraz optimist bir rakam

durduk yere sanayiye gitmemiş etmemiş falan diye sektire sektire lafa girene de ayrı uyuz oluyorum da neyse, bundan da bir mevzu çıkmasın

Çevrimdışı escala

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #37 : 12 Haziran 2012, 08:49:51 »
Yorum yaparak yardımcı olmaya çalışan herkese tek tek teşekkür ederim.
Herkes başına gelenler doğrultusunda bilgilerini paylaşacaktır.
Kimse kimseyi suçlamaya çalışmasın verilen ortalama rakamlar yüzünden.
Ama hem burada hem telefonda arkadaşlardan aldığım rakamlar birbirini tutuyor tabiki kimse nokta rakam veremez ama 1000 civarını herkes onaylıyor

Akşam is çıkışı sanayiye gidip kaportacıları dolanacağım gelişmeleri buradan aktarırım herkese yardım ve yorumlarından dolayı tekrar teşekkür ederim.

Çevrimdışı rene

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Jetta Tdi
« Yanıtla #38 : 12 Haziran 2012, 10:17:38 »
arkadaşım öncelikle çok geçmiş olsun şimdi 1 kapı değişirse iyi bi çıkma kapı 350- 500 arası boş olarak  aracın boyanması için 1 parça 200 tl gördüğüm kadarıyla 2,5 parça boya var bide kaporta işçiliği var en az 500-600 tl bide arka kapı değişirse 1700ile 2000 tl en az masraf var o 1000 tl diyen arkadaşlar hiç sanayiye gitmemişler heralde 1000 tlyi rahat geçer kardeş sana tavsiyem 2 kapıyıda çıkma al hiç olmassa orjinal olur aracın tekrar geçmiş olsun
aman üstat kusura bakma sana sormadan fiyat verdım.

Çevrimdışı escala

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #39 : 12 Haziran 2012, 11:30:09 »
Arkadaşlar acele cevap lazım
Biraz önce birinden fiyat aldım parça hariç işçilik ve boya için önce 750 dedi sonra 700e zorla indi
Ne dersiniz? Çok mu?

Çevrimdışı TEYOLOGY

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: (fırsatı bulur bulmaz tekrar Vag'dayım)
« Yanıtla #40 : 12 Haziran 2012, 12:00:18 »
Arkadaşlar acele cevap lazım
Biraz önce birinden fiyat aldım parça hariç işçilik ve boya için önce 750 dedi sonra 700e zorla indi
Ne dersiniz? Çok mu?

taahhüt ettiği işe bağlı. iki kapıyı da değiştir. marşbiyeli de değiştirelim diyorsa çok.

edit: kusuruma bakma. başlığı okudum. hızımı alamadım direkt cevap yazdım. önce geçmiş olsun demem gerekirdi.

herkesin dediği gibi başka bir araçla çok vahim sonuçlar doğurabilecek bir kazayı en ucuz şekilde atlatmışsın. büyük geçmiş olsun.
« Son Düzenleme: 12 Haziran 2012, 12:02:51 Gönderen: TEYOLOGY »
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

Çevrimdışı blackboyss

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #41 : 12 Haziran 2012, 20:08:40 »
geçmiş olsun...