zamanında ben cesaret edememiş, 150 liraya aldığım kol+kabloyu 60 lira vererek ustaya taktırmıştım...işlem on numara olmuş, kullanıcı seviyesinde bu tür komplike işlerin çıkması çok heyecan verici , elinize sağlık, güle güle kullanın...
hız sabitlemeyle uğraşmaya hiç gerek yok aldın oldu olmadı şubu 200liraya takıyolar 2 saat içinde hızsabitlemeli aracını teslim alıyosun isteyene tarif ederim yerini
kodlama vag-com ile yapılıyor. Bende vag106 kablo var. Yetkili servis işi yokuşa sürmüş. 5 dakika bile değil kodlama. Kayseride vag-com ile çalışan yerlerde yaptırabilirsin ama özel servislerin çok anlayacağını sanmam o yüzden kodlamanın nereden yapılacağını yazarak gitmelisin o da ilk sayfa da yazıyor
200 liraya takanı bulsam ben bile uğraşmazdım
parcayi bulduktan sonra takacak usta biliyorum. belki usta parcayida bulur ama 200 e olacak is degil ben bile parcayi anca buldum.
peki bir şey soracağım. benim bu parçayı kendim takmam mümkün değil. nerede takılır? kimin işidir? elektirkçi mi? motorcu mu? airbag i kim söker? bulunduğum yerde yetkili veya özel servis yok da.
ugrasmak isteyen kirik biri yapar