Gönderen Konu: arkadaşlar bu jant nasıldır sizce? (BBS)  (Okunma sayısı 7581 defa)

Çevrimdışı metinmb407

• Profili Görüntüle
Ynt: arkadaşlar bu jant nasıldır sizce? (BBS)
« Yanıtla #14 : 13 Haziran 2012, 19:54:54 »
Samet bey jantın sıkıntısı yoksa düşünme bile sen almazsan ben alcam valla :D

Çevrimdışı deli_kan57

• golf müpdelası :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 13 Haziran 2012, 21:47:01 »
samet kardeş 5 kollu düşünüyorsan benim jantlardan tavsiye ederim. ama nerden ve nasıl bulabileceğin konusunda hiçbir fikrim yok..  jantları görmen için imza kısmındaki link'e tıklaman yeterli olacak.  ;)

Çevrimdışı nesquik

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 13 Haziran 2012, 23:02:15 »
Samet bey jantın sıkıntısı yoksa düşünme bile sen almazsan ben alcam valla :D
jantın sıkıntısı var işte:))
olmasa bende düşüncemde, bizim arkadaşı yönlendirdim bakması için yamuk yumuk diyor.
Bir GOLF görürsün<br /><br />Çooook beğenirsin  Kolay  elde edersin  Zor vazgeçersin....
[/font]

Çevrimdışı nesquik

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 13 Haziran 2012, 23:02:57 »
samet kardeş 5 kollu düşünüyorsan benim jantlardan tavsiye ederim. ama nerden ve nasıl bulabileceğin konusunda hiçbir fikrim yok..  jantları görmen için imza kısmındaki link'e tıklaman yeterli olacak.  ;)
aradığım jant tamda bu işte.
peki çinmi bu jantlar??
Bir GOLF görürsün<br /><br />Çooook beğenirsin  Kolay  elde edersin  Zor vazgeçersin....
[/font]

Çevrimdışı RedRunner

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 14 Haziran 2012, 07:32:51 »
bizde pasific bora var üstündeki bu jant degil 5 kollu ama ikili kanal. bu comfortline lerde var yanılmıyorsam.  jantın başına gittiğinde göbeğindeki yazılara bakarsan çin olup olmadıgını görebilirsin kanımca
HAYAT 3000DEV/DK 'DAN SONRA BAŞLAR

Çevrimdışı totemshark

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 14 Haziran 2012, 08:08:53 »
aradığım jant tamda bu işte.
peki çinmi bu jantlar??

Bu jantlar golf 4 pacificlerde standart olarak geliyor. Benimde önceki jantımdı ve yine siteden bir arkadaşa sattım. Fiyat fazla uygun görünüyor gerçektende ama dedikleri gibi 16 inç için araca en çok yakışan jantlardan birisi. Google'da Golf 4 pacific diye aratıp resimlere bakarsan nasıl duracağını görürsün  ;)
I :sevgi: my Golf 4

Çevrimdışı nesquik

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 14 Haziran 2012, 12:36:25 »
yok arakdaşlar ben bu jantı almam, jantın heryerinde tamir izi varmış, bide tertemiz diyordu satan eleman , dün arkadaş bakmaya gitti jantlarada al çöpe at jantı diyo, tek bitanesi düzgünmüş, diğer üçü yamuk yumukmuş..
replica alırım sıfır alırım ne yapam almıyorum bunları.
[/font]

Çevrimdışı rene

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Jetta Tdi
« Yanıtla #21 : 14 Haziran 2012, 13:10:43 »
Öyleyse tabi alma saç jantlar kalsın en azından canını tehlıkeye atmazsın zaten fiyat fazla uygundu bişey oldugu belliydi.

Çevrimdışı nesquik

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 14 Haziran 2012, 15:44:53 »
haklısın, yada bu arabaya böyle binip devrini kapatcam:))
yeni arabayı jantlı alcam kısmetse ;D
[/font]

Çevrimdışı RedRunner

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 15 Haziran 2012, 06:54:59 »
arkadaşlar bu jantlar pasific te standart degil aslında highline jantı ama bazı comfortline lerde de çıkıyor. yanllış bilgilendirme yapmayalım
googleye yazın paific bakalım hangi jant çıkacak bide comfortline ve highline yazalım nasıl gözükecek. etrafımda 5 tane pasific var ıkısı sıfırından alınma jantları bu sekılde degıl

googkle pasific arması aşagıda
http://www.google.com.tr/search?q=bora+pasific&hl=tr&prmd=imvnsfd&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=tLHaT6rlGMTStAb885X3CQ&ved=0CFkQ_AUoAQ&biw=1280&bih=822

Çevrimdışı rene

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 15 Haziran 2012, 09:02:00 »
arkadaşlar bu jantlar pasific te standart degil aslında highline jantı ama bazı comfortline lerde de çıkıyor. yanllış bilgilendirme yapmayalım
googleye yazın paific bakalım hangi jant çıkacak bide comfortline ve highline yazalım nasıl gözükecek. etrafımda 5 tane pasific var ıkısı sıfırından alınma jantları bu sekılde degıl

googkle pasific arması aşagıda
http://www.google.com.tr/search?q=bora+pasific&hl=tr&prmd=imvnsfd&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=tLHaT6rlGMTStAb885X3CQ&ved=0CFkQ_AUoAQ&biw=1280&bih=822

Yanlış bılıyosun kardeş.

Senın dediklerin Bora pacific 15 inç jantları onda yanlışın yok 15 Golf Comfortline jantlarıyla aynı jantlar..burda bahsi geçen jantlar Golf Pacıfıc in jantları türkiyede sadece Golf Pacificlerde geldi.. Abd de Golf  4  GTI ların fabri çıkış jantıdır.Highline Jantlarının ise bunlarla bi alakası yoktur.

Google Golf Pacific araması aşağıda

http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=golf+pacific&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&biw=1280&bih=853&wrapid=tlif133974007929410&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=tM_aT8eiF4XIsgaW1emnCQ
« Son Düzenleme: 15 Haziran 2012, 09:03:04 Gönderen: rene »

Çevrimdışı RedRunner

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #25 : 16 Haziran 2012, 00:21:29 »
ben yanlış biliyor olabilirim benim pederin araçta pasific ve bu sekılde degil komşuda ki de bu sekilde degil. yıl seri farkı olbilirmi bilmiyorum lakin ikimizdeki pasificlerde fark var görünene göre  ::) ama bilgi  için saol iyi oldu bi takip edeyim
« Son Düzenleme: 16 Haziran 2012, 00:22:10 Gönderen: RedRunner »

Çevrimdışı rene

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 16 Haziran 2012, 08:39:56 »
Hayır Model farkı yok ,

Golf Pacificler 2003-2004 arası çıktı hepsinde Bbs Montreal jant vardı

Bora Pacificler ise 2003-2005 arası çıktı ve hepsi eski Golf Comfortline jantlarıyla geldi

Senin pederdeki Bora Pacific tir :)