Eline sağlık Rcd200 lerde bu tarz problemler klasiktir bende almıştım zamaanında yok ahatrı çıkarınca kapanmaz bindinmi açılmaz,renk tonu tutmaz vs bunalıp takmadan satmıştım aldıgım paraya işin aslı rcd200 son derece demode çıkışları zayıf genel olarakta yıpranmış aletler fakat bizi cezbeden gece ışıkları yakıncaki uyumu.
rcd310 gibi ondan kat be kat üstün aletlerin 250 tl ye satıldıgı piyasada bu aletler 300 Tl ye satılıyor buda tamamen arz taleple alakalı.
Benim aklımda hep rcd310 u mk4 e takmak var 510 falanda istemiyorum bi çerçevesini çıakarsalarda başlasak projeye.Tabi teyplede bitmiyor akü bitirmemesi için aparat vs derken ortalama 600 - 700 tl yi bulur diye tahmin ediyorum
Bu arada Abd deki versiyonlarda bulunan Moonson ların çıkışları nasıl bilen varmıdır? Hoş Abd versiyonlarında fabrika çıkışı Moonson anfi ve Bas bile var mk4 Gti larda
http://vwnavi.com/volkswagen-factory-fit-navigation-systems/rns-510-mfd3-navi-system/13474-rns-510-golf-4-tdi.htmlaLltta rns 510 un fotosu var mk4 te bence bi çerçeve ile golf 6 dan bile uyumlu olabılır buraya