Önceki aracım 306 idi ve atiker vardı. Montajını kendim yaptırdım. Şimdi Golf 4 1.6 sr motor 8 valve aracımada brc kiti yine kendim taktırdım. İşin açıkçası lpg'de en önemlisi montajı neresinin yaptığı. İşçiliğin iyi olması, titiz çalışılması markanın ne olacağından daha önemli. Daha sonra kitin kalitesi geliyorki oda tabiki karar vermede yardımcı bir etken. Açık konuşmak gerekirse atikerde kötü değil fakat çok uzun vadede daha iyi kitlerden daha önce parçalarda değişim gerektirebiliyor. Burda şimdi 5 senede atiker kullanıp sorun yaşamayan vardır, sorun yaşayanda vardır. Enjektorler ve ecu denilen beyin yani esas gazın ayarını, benzindeki değerleri gazdada sağlayan parçalar en önemli parçalardan. Şu anki kullandığım brc kitinde bir süre sonra geç gaza geçme sorunu yaşadım ki araştırmalarımda my07 modelinde olan sıcaklık sensorunu su ile değil farklı şekilde koyduklarından kaynaklanan bir sorunmuş ki daha sonra bu sorunu anladıktan sonra tekrar su sıcaklığı üzerinden geçiş sağlaması için işlemi yapıp bana teslim ettiler. Brcden çok memnunum şu ana kadar. Canımı sıkacak bir sorun yaşamadım. Atiker aracımda ufak tefek silkeleme ve benzer şeyler yaşadım, bobin arızası nedeniyle kaynaklandığı için değiştirdim geçti. Bunu lpgli olan birçok araç yaşıyor fakat golfte bununla hiç karşılaşmadım. Hangi markayı tercih edersen et mutlaka bilinen ve iyi ustaların olduğu bir yerde taktır. Ben brc'nin türkiyedeki merkez servisi kağıthanede taktırdım. Montajın yapıldığı yerin 50 metre aşağısında brcnin genel merkezi var. Mühendisler ve yönetimide orada. Sana burayı tavsiye edebilirim.
Yukarıda yanlış yazmışım benim aracımda my010 model kit var my07 de sıcaklık su üzerinden ölçülürken yeni kitte bunu kaldırmışlardı fakat sorunla karşılaşınca şimdi yeni takılan my011 de tekrar bunu koymuşlar. Bu şekildeki my010 larada yine su üzerinden sıcaklık ölçen parçayı çok kolay entegre edebiliyorlar.