ben çok sürttüm vurdum bindirdim altını hatta askıya aldırdım maşallah taş gibi. çok şükür kulağına kurşun diyeyim. hatta sonuncusu cumartesi günü oldu. ortası hafif çukur bölünmüş yolun bi tarafından diğerine geçeyim dedim. bi yeri gözüme kestirdim burdan geçerim diye. yavaşca saldım ve burnunu sorunsuz yola çıkardım. araçlar geliyordu bekledim bi tanesi uzaktaydı şunu beklemeyeyim dedim bi yüklendim resmen arabanın ortasından arka tampona kadar zırrrrrtttt
ama çok aşırı bi sürtme olmadı şükür. daha önce istanbul kurtköy tarafında askıya aldığımda oldu kasiste. 5 kişi ile kasisten çok da yavaş inmeme rağmen resmen güp diye oturdu araba kasise. maşallah belediye çok güzel kasis yapmış. aynı kasisten bir tane daha vardı önümde onu çapraz geçtim
daha önce bi kerede bi köy yolunda oturttum bu şekilde. yine 2 hafta önce kamyonların çok bozduğu bir yolda kamyon tekerlerinin çökerttiği izden giderken altı boydan boya zırrrtttt etti
o kadar şeye rağmen kulağına kurşun sadece son susturucumda ufak tefek göçükler var. ama artık yeter. cumartesi günkü olay canıma yetti. o olaydan sonrada köy yoluna da giremedim arabayı anayol üzerine bırakıp 2 km yol yürüdüm. gördüğüm kadarıyla sorento lar santa fe ler alınabilecek duruma gelmiş fiyat olarak. ya bunlardan alacam yada bir duster
edit: bende karter koruma da yok