Gönderen Konu: Kapı fitillerinin muhafazası nasıl çıkartılır ?  (Okunma sayısı 3229 defa)

Çevrimdışı Buhar

• Profili Görüntüle
Kapı fitillerinin muhafazası nasıl çıkartılır ?
« : 17 Haziran 2012, 10:21:52 »
Dün kapı fitillerinin muhafazası olan plastik parçaları  çıkarmaya çalıştım ama çıkararamadım.Arkaya hoparlör kablosunu bunların altından çekecem ama bir türlü çıkaramadım .Nasıl çıkarılıyor bunlar.

Çevrimdışı metinmb407

• Profili Görüntüle
Ynt: Kapı fitillerinin muhafazası nasıl çıkartılır ?
« Yanıtla #1 : 17 Haziran 2012, 12:19:04 »
Hocam kapı eşiklerinnden daha kolay geçer :) Kapı eşikleri dübel gibi tırnaklıdır çektiğiniz gibi gelir fitil falan nede uğraşıyorsunuz :)

Çevrimdışı Buhar

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 17 Haziran 2012, 12:36:31 »
Hocam kapı eşiklerinnden daha kolay geçer :) Kapı eşikleri dübel gibi tırnaklıdır çektiğiniz gibi gelir fitil falan nede uğraşıyorsunuz :)
Kapı eşiğimiydi osiyah  parçaların ismi zaten onlardan bahsediyordum ben de :)
Çekmeyi denemiştim de sanki elimde kalacak gibi geldi yahu

Çevrimdışı Buhar

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 17 Haziran 2012, 12:42:18 »
Heh sizin konuda gördüm http://www.vwturk.com/forum/showthread.php?74542-Bora-Golf-4-Arka-Kap%FDlara-Hoparl%F6r-Montaj%FD-%29

Şu parçayı çıkartamadım
Döşemenin altından geçitrecem kabloyu ama cıkartırken kıracam diye korkuyorum .Elimin ayarı yok biraz .   ;D
« Son Düzenleme: 18 Haziran 2012, 13:45:01 Gönderen: Buhar »

Çevrimdışı metinmb407

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 18 Haziran 2012, 12:07:15 »
Valla okulun netinden resmi göremiyorum eve gidince bakarım :)

Çevrimdışı ceceduman

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 18 Haziran 2012, 23:10:27 »
arkadas zaten gerekenı soyolemıs ;) bu asrada motorcumusun  :'( motorun mu var senın  :'( nıye benım yoook  :'( şak şaka bende motorcuyum bakma arabayla taklıyorum bu sıralar kazasız belasız ;)

Çevrimdışı Buhar

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 19 Haziran 2012, 00:26:58 »
Yok arkadaş çıkartamıyorum bi türlü parçayı kırılıp elimde kalacak diye korkuyorum.
Ustalara da vermek istemiyorum arabayı
arkadas zaten gerekenı soyolemıs ;) bu asrada motorcumusun  :'( motorun mu var senın  :'( nıye benım yoook  :'( şak şaka bende motorcuyum bakma arabayla taklıyorum bu sıralar kazasız belasız ;)
Aynen motorcuyuz ama şu aralar ne motor sürebiliyoruz ne de araba zaten ikisi de benzinde aynı yakıyo  :) Motor kardeşimin yalnız , ama ben de arada bir gaz açıyorum   ;)

Çevrimdışı ceceduman

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 19 Haziran 2012, 22:26:37 »
Yok arkadaş çıkartamıyorum bi türlü parçayı kırılıp elimde kalacak diye korkuyorum.
Ustalara da vermek istemiyorum arabayıAynen motorcuyuz ama şu aralar ne motor sürebiliyoruz ne de araba zaten ikisi de benzinde aynı yakıyo  :) Motor kardeşimin yalnız , ama ben de arada bir gaz açıyorum   ;)

ben onuda yapamıyorum :( bırden motoru satıp arabaya bınınce sankı evladımdan ayrılıpta evlatlık edınmısım gıbı oldum :(

Çevrimdışı metinmb407

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 19 Haziran 2012, 23:08:22 »
Fadıl bey iç döşeme kısmından elinizi o plastiğin altına geçirmeye çalışın biraz zor olacaktır sonra çektiğiniz zaman aralık kalır. Korkmayın asılın biraz.