arkadaslar gaz analizine gerek kalmadi hic kurcalanmamis akismetre buldum biraz tozlu ve kirli
plastik kismi söküp yikadim akismetreyi de iclini disini balata spreyi ile temizledim sensörü de dikkatlice temizledim disi biraz oksit olmus onuda yari tel yari normal firca ile oksitleri fircaladim toplayip araca taktim
ilk mars basinca olumlu bir motor sesi ile motorun rolantide iyice isinmasini bekledim arada 2 bin devire kadar gaz verim rolantiyi gözlemlemeye basladim rolanti regulatoru de elden gecmeli cok hafif bir oynama var 900-1000 devir arasi hafif oynuyor bunun disinda gaz yemesi iyi ve rolantideki ufak öksürme gecti
bu da calisir hali
durur halde oldukca iyi durumdaydi birde yürümesinde ki sonuclari da aktarayim
sehir ici kisa bir turlama yaparak motorun yeterli isida olmasindan sonra biraz kesiciye sokarak 2-3 isiklarda kalkislarda biraz zorladim hersey cok canliydi devirlenmesi de oldukca iyi
otoban testinde fazla hizlanamadim trafik vardi 100kmh sabit hiz bi 10dk kadar gittim sonrasinda sehir ici tikali trafikte dur kalk ile motorun calismasi cok guzeldi bir yerde durup kisa bir yürüyüs yaptim kizim ile beraber biraz dolastik arabaya geri döndük mars ve sorun yok hersey cok düzgündü