Gönderen Konu: cam hakkında >:(  (Okunma sayısı 3193 defa)

Çevrimdışı horoz155

• horoz
    • Profili Görüntüle
cam hakkında >:(
« : 16 Haziran 2012, 00:58:55 »
aracıma nerden geldiğini bilmediğim,ama yapanı bulursam ağzını burnunu dağıtıp eline verebieceğim bir şanssızlık meydana geldi.galiba sağ ön cama sprey  yada kaynak çapağı gelmiş.bende çamur diye fark etmemiştim.nerden geldiğini malesef bulamadım.hala düşünüyorum aklıma bi gelse zaten kötü şeyler yapabilirm.bugün aracı yıkattıgımda cama işlediğini gördüm ve malesef camcıda falçata bıçagı ile ugrastılar,ama olmadı değişmesi gerekiyormuş.ben şimdi ne yapayım.hazır böle olunca renkli cam işine gireyim mi? yoksa ucuz yollu halletmenin bi yolu var mı.4 camı versem renkli cam için üzerine ne kadar isterler,ikincisi sağ ön camda kaldıgı için cam film bu filmi kısmen giderir mi?şimdiden tşkler... >:(
efsaneye binenlerde efsanedir...

Çevrimdışı ALPER.

• Profili Görüntüle
Ynt: cam hakkında >:(
« Yanıtla #1 : 16 Haziran 2012, 01:06:12 »
kasko yaptırın, hasarsızlık etkilemeden ücretsiz değişin

Çevrimdışı horoz155

• horoz
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 16 Haziran 2012, 21:35:38 »
o kadarını bende düşündüm ama 99 model araca kimse kasko yapmıyor.daha önceden de olmadıgı için yapanlarda inanılmaz yüksek çıkarıyor..
efsaneye binenlerde efsanedir...

Çevrimdışı blackboyss

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 16 Haziran 2012, 21:36:45 »
o kadarını bende düşündüm ama 99 model araca kimse kasko yapmıyor.daha önceden de olmadıgı için yapanlarda inanılmaz yüksek çıkarıyor..

Katılıyorum inan bende o yüzden yaptırmadım Allah'tan araca en ufak bişi gelmedi.

Çevrimdışı hadic

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 17 Haziran 2012, 08:25:14 »
Kaskoya bir kere adim atmak lazim. En azindan ileride arac yukselttiginizde hasarsizlik indiriminiz elinizde olur. Ben 2003 golfümü ilk aldigimda 1300tl kasko yaptirmistim. 2009'da...bugun 2012 de ayni arabayi 608 tl kasko yaptirdim.%55 indirimli. Ön cama 1 hafta arayla 2 defa tas geldi ve ucretsiz degistirdim. Mini onarimlar ile sagda solda dikkat ceken onarimlar yaptirdim. Kasko candir yaptiriniz derim.

iphonum'dan gönderildi...

Çevrimdışı ertan yıldız

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 17 Haziran 2012, 13:47:51 »
ben geçen hafta camcıyla görüşmüştüm 4 kapı camı ve 2 arka kelebek camları sökme geri yerine renkli cam takma 150 tl istedi arka bagajı değiştirmeni tavsiye etmem dedi orası filmli kalsın dedi  yani maliyeti 150 tl adreside uğurlu oto cam arkadaşım

Çevrimdışı jackhal

• gri olmasın da...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 18 Haziran 2012, 11:29:14 »
camdaki problemin resmini çekebilir misin. Belki çıkarabileceğin bir yöntem bulabiliriz... Masraftan yırtmış olursun..

Çevrimdışı jackhal

• gri olmasın da...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 20 Haziran 2012, 17:06:05 »
kil dene kil