Arabam 2001 model polo tredline , Sizin polonuz nasıl bilmiyorum ama ben 2007 de aldım ve aldığımdan bu yana arabamın çıkardığı arıza ve değiştirdiğim parçalar şöyşe: Boğaz kelebeği gaz müşürü değişti 3 defa temizliği yapıldı. 10 bin km önce debriyaj baskı balata değiştirmeme rağmen şansıman keçesinden yağ kaçırdığı için tekrar debriyaj kaçırmaya başladı,30 devirden sonra gaza basıyosun araba bağırıyor devir göstergesi yükseliyor fakat araba gitmiyordu. 2 defa debriyaj baskı balata değişti.Şansıman bilyesi ötüyordu değişti,ön ve arka balatalar değişti,arka sağ amortüsör kilitledi arka amörtüsörler değişti, ön sağ teker bilye dağıttı değişti,silecek motoru tamir edildi,cam açma kapama düğmeleri şöför tarafı değişti,bagajdan toz alıyordu bagaj havalandırmaları poşet gibi naylon birşeylerle kapatıldı hala toz alıyor, ön sağ tarafın kapı kilidi bozuldu hala bozuk, termostat açmadı araba hararete kalktı termostat değişti 2 ay sonra takılan çakma termostat bu sefer kapamamaya başladı tekrar orjinal termostat ile değişti ,buhar veya hava hortumu gibi birşey var o yırtıldı motorun üst sol tarafında o değişti.2001 polomun 2007 mayıs ayından bu zamana kadar bana yaşattıkları bunlar.Araba işi de biraz şans işi sanırım.Benim merak ettiğim sizin Polonuz da bu tarz arızalar çıkardı mı? yoksa benim şansızlığım mı yazarsanız sevinirim...