Aha yitik ABF'ci Fatih geldi
Aslında Biraz daha kibar beygir yüklemesi olsa ABF motora, orjinal ekipmanları ile bile dayanır ama, Bizimkiler oldumu 250-300 bg olsun diyor ,aşağısı kesmediği için randıman vermiyo..
bu araç abf mi, aft mi ? ben henüz bunu anlayamadım
hehe getir senin aft yi abi bi el atıyım gör bak neler oluyo :=) bütün aft lere saplıyallım :=) ABF Yi yürüttük kendimizi kanıtladık:=)
aynen 4 silindir 100-150 hp arabalardan 250-300 hp almak akıl işi değil illa biyerlerden patlak veriyobu işler bukadar kolay olsa süper sport makinalar 5000 hp olurdu8-10 silindir makinalardan 400-600 hp alıyolarbu adamlar aptal ozaman
Arabam gözüm kapalı senindir.. Çünkü ben gözüm kapalı araba kullanamıyorum Şaka biryanada AFT'ye olacağı nedir ki zaten? Egzoz, Düz boru vs.. Spor filitre, headars falan Supercharger takacak halimiz yok Daha Klima kompresörünü çeviremiyoruz
speclere göre degişiir 4 silindir evo 600 hp de yürüyenler var :=) 150 hp bi ABF piston kol K04 turbbo iyi bi eksantrik ile 350 hp gezenler var ingiltere almanyada....
8 silindir 4000cc ferrari ortalama 500 hp 20000 km de motor istiyo 200bin euroluk araç4 silindir 600 hp nin ömrü nekadardır acababen budurumda süpersportcuları dünyanın en aptal adamı olarak görüyorum
600 hp lik evom olsun varsın 20 bin gitsin :=) sonuçta alt yapılyı saglam yaparsan patlak vermeden yürürsün. süpersportcu dedigin adamlar emisyon ile uzun ömür ile ve en başta markasını korumaya çalışıyor. bizim öle bi gereksinimimiz yok modifiyeden bahsediyoruz :=) 1.4 180 hp fabrikasyon çıkan arabalar 220de sorunsuz yürüyoo buda alt yapı teknoloji ile alakalı..
ince conta ile de +1,5 - 2 bg. alınabilir