Gönderen Konu: KALİPER KAPAĞI YARDIM  (Okunma sayısı 4414 defa)

Çevrimdışı zooteknist

• Profili Görüntüle
KALİPER KAPAĞI YARDIM
« : 21 Haziran 2012, 23:25:28 »
iyi akşamlar arkadaşlar  golf 4 aracıma kaliper kapağı almak istiyorumama hangisinin uyacağını bilemiyorum hepsi burada  .com da  bremboo marka var acaba o uyarmı  yada aracına farklı marka takan arkadaşlar varmı  nyardımcı olabilirmisiniz

Çevrimdışı emrah_akkas

• Profili Görüntüle
Ynt: KALİPER KAPAĞI YARDIM
« Yanıtla #1 : 22 Haziran 2012, 09:17:03 »
Onlar bildiğim kadarıyla plastik oluyor yanmaz plastik ABS Malzemeden üretiliyor.
Silikon ile yapıştırılıyor bazı araçlar için olmadığında biraz kesip biçersen sıkıntı olmadığını okumuştum bir forumda.
Hariçinde bende bir ara ilgilendim ama şu anda beklemedeyim açıkcası.

Çevrimdışı zooteknist

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 22 Haziran 2012, 10:06:07 »
ozaman alayım  bir çift  takayım önlere çok teşekkür ederim

Çevrimdışı scarden

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 22 Haziran 2012, 10:43:52 »
bende aldım stickerlı brembo yapıştırmalı olanlardan alma sakın onlar kalitesiz oluyorlar 3d kabartmalı diye geçenler var onlardan al bıraz daha pahalıdır ama en azından kalitelidir bikere al iyisini al bide jant ile fren diskin arasında en az 2,5 cm olacak yoksa sürtme yapar üniversal olduğu içinde hepsi aynıdır uymama sıkıntısı olmaz jantında en az 17 ve üstü olsun

Çevrimdışı emrah_akkas

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 23 Haziran 2012, 08:55:31 »
 :tamamdir :tamamdir :tamamdir

Çevrimdışı rene

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Jetta Tdi
« Yanıtla #5 : 23 Haziran 2012, 08:56:52 »
ya arkadaşlar biraz çakma durmazmı sadece kapak benimde niyetim vardı ama ne bileyim kararsız kalmıştım.

Çevrimdışı emrah_akkas

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 23 Haziran 2012, 09:02:43 »
ya arkadaşlar biraz çakma durmazmı sadece kapak benimde niyetim vardı ama ne bileyim kararsız kalmıştım.

İşi bilen anlar çakma olduğunu ama güzel bir görüntü veriyor yada alıp kaliperleri boyayacaksın...

Çevrimdışı scarden

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 23 Haziran 2012, 13:51:21 »
görsellik olarak yapılan bişey sonuçta ama anlaşılmıyo kapak olduğu öle bakıldığı anda yada fren disklerinini kaliperlerini komple fren sistemini değiştirceksin oda 2000 tl nin altında olmaz  :D

Çevrimdışı rene

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Jetta Tdi
« Yanıtla #8 : 23 Haziran 2012, 13:56:43 »
görsellik olarak yapılan bişey sonuçta ama anlaşılmıyo kapak olduğu öle bakıldığı anda yada fren disklerinini kaliperlerini komple fren sistemini değiştirceksin oda 2000 tl nin altında olmaz  :D

İşte o 2000 TL yi veren arabayla vermeyen araba rahatlıkla anlaşılıyor üzerindeki diğer aksesuarlardan o yüzden karasızım :)