Arkadaşlar şuan keyfi yapılabilecek işler dışında problemi olmayan olabildiğince orjinal 1.1 golfümü satmak durumundayım.Lpg mevcut fakat işli değil(lpgli diye düşünmeyin aracı).Muayeneye hazır fakat işlerimin yoğunluğundan dolayı bir türlü zaman yaratıp tescilletemedim.Herhangi bir aciliyetim yok.2 kasa temiz
4 KAPI golf veya 90 lı model
4KAPI suzukiler ile takas yapabilirim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-hastasindan-ekonomik-golf-mk1-1100-cc-93232856/detay/Aracı aldığımda olan ve çözülen sıkıntılar aşşağıdaki gibi;
-Üst kapakta problem vardı işin ehli tarafından halledildi
-Marşta sorun vardı komple revizyon gördü
-Helezon-amortisörlerde aracın üzerinde iken ısıtmışlar orjinal ve oynanmamışları ile değiştirildiler
-Korna sinyal gibi ufak elektirik işlerinde eksikler vardı tamamlandılar
-Ön tampon kırıktı orjinal ve çok temiz 2. el aldım taktım sinyalleri sıfırladım.
-Lastiklerini 1 hafta önce sıfırladım(4 adet)
-Arka bagaj yazılarını orjinal çıkma alıp taktım
-Silecek motoru bozuktu elimdeki orjinal motor ile değiştirdim
-Ön lastiklerin bilyelerini değiştirdim ve komple ön düzen gerekli parçaları sıfırlandı
-Merkezi kilit taktım
-Abart egzosu söküp uygun son susturucu taktım
Daha sayabilirim,işin kısası bakılmamış ama orjinal bir aracı yollara tekrar kazandırdım emek ve 2700 tl harcadım.Ailemize ufaklık katılacağı için 4kapı az yakan ve tanıdığım araçlardan almak için satıyorum.Fiyat
6250 tl dir fakat muayene zamanı geçtiğinden dolayı oluşan ceza vb benim tarafımdan karşılanacak ve özellikle forumdan gelen arkadaşlarıma fiyatta yardımcı olacağım.