Gönderen Konu: temiz 4 adet pacific jantına ne kadar para verilir.  (Okunma sayısı 15496 defa)

Çevrimdışı rene

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Jetta Tdi
Ynt: temiz 4 adet pacific jantına ne kadar para verilir.
« Yanıtla #28 : 27 Haziran 2012, 10:19:35 »
600 tl iyi fiyat bence

600 e bulunanı hepimiz hatırlıyoruz :)

idare edecek bir lastikle 1000 TL verilir

Lastiksiz ise 800 iyi fiyattır ama kolay bulunmadıgı için 50 tl nin lafıda olmaz.

17 güzel bi jant alınacak diyosan 17 al + lastik (en az 800) + yaysız 17 olmaz 300 Tl de o ortalam 2000 TL olur ;)

Ama araba Golf 4 se takılacak ebatta 16 ise Bbs montreal den iyisini bulman imkansız.

Çevrimdışı scarden

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #29 : 27 Haziran 2012, 11:14:27 »
samet kardeşim replika jant alma üzülürsün bekle sabret orj guzel bi jant al replikalarda 160 170 barla tazzikli suyu vurunca bile boyasını attığı durumları bile duyduğum oldu hem çin mali hem ağır allah göstermesin bi kaza olsa cam gibi kırılır sıkıntıya sokar bende senın gıbı jantta sıkıntı çektim orj bbs rx 17 jant buldum almanyadan getirtilmiş 1100 gibi bı rakama denk geldi üstünde çizik dahi yoktu bende 3. sahibi oldum o fiyata imkansız diyebilirim gerisini sen düşün hatta olmadı bende bakarım sana geçenlerde o.z ilanını koydum buraya jant isteyenler alsın die 2700 0 fiyatı vardı 1100 tl 0 lastiğiyle satıldı ustelik ultra hafif alaşımlı r32 modelinin jantıydı yani diyeceğim şudurki acele edip kötü seçimler yapma elindeki parayla daha güzel şeyler alabilirsin ;)

Çevrimdışı jackhal

• gri olmasın da...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #30 : 27 Haziran 2012, 11:52:22 »
23 kr çok fazla bence.
ben maşallah diyim 17-18 kr civarı yakıyorum bu eğer 20 kr olursa arabadan çok soğurum:(
Bir dakika ya. Şehir içi 17-18 kr bir golf nasıl yakabilir ki? Benimki gaz ucuzladığı halde 24 kr falan yakıyor.. dizel araba gibi yakıyor demek oluyor seninki..

Çevrimdışı nesquik

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #31 : 27 Haziran 2012, 13:20:03 »
teşekkürler kardeş. replikadan uzak duruyorum ozman  800'e felan verirse arkadaş alıyorum bu jantları..
hocam ben arabayı sakin kullanırım. bide tamamı şehir içi değil %70  20 km'lik mesafe %30 şehir içi..
geneldede klima açık.
arabamı tamamen az yakmasına yönelik tasarlayıp kullanıyorum.
örnek: 5000 km'de filtreleri değiştiririm.
castrol'den başka yağ kullanmam.
arabada michelin energy saver lastikler var.
3000 devir üstüne çıkmam.
vites değişim aralıklarım 2500 devir civarı.
fren neredeyse hiç kullanmam.
uzun yolda kesinlikle cam açmam.
gazı illaki bildiğim güvendiğim yerden alırım.
20 kr' çıkarsa yakıt acaip moralimi bozarım.
Bir GOLF görürsün<br /><br />Çooook beğenirsin  Kolay  elde edersin  Zor vazgeçersin....
[/font]

Çevrimdışı rene

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #32 : 27 Haziran 2012, 13:42:40 »
Bir dakika ya. Şehir içi 17-18 kr bir golf nasıl yakabilir ki? Benimki gaz ucuzladığı halde 24 kr falan yakıyor.. dizel araba gibi yakıyor demek oluyor seninki..

şehir içinde C sınıfı dizeller bile o kadar az yakamıyor Bir Golf için mükemmelin ötesinde değerler   ???
« Son Düzenleme: 27 Haziran 2012, 13:43:01 Gönderen: rene »

Çevrimdışı nesquik

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #33 : 27 Haziran 2012, 13:56:02 »
çok şükür hocam valla bende seviniyorum bu konuda..
Bir GOLF görürsün<br /><br />Çooook beğenirsin  Kolay  elde edersin  Zor vazgeçersin....
[/font]

Çevrimdışı scarden

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #34 : 27 Haziran 2012, 15:25:45 »
teşekkürler kardeş. replikadan uzak duruyorum ozman  800'e felan verirse arkadaş alıyorum bu jantları..
hocam ben arabayı sakin kullanırım. bide tamamı şehir içi değil %70  20 km'lik mesafe %30 şehir içi..
geneldede klima açık.
arabamı tamamen az yakmasına yönelik tasarlayıp kullanıyorum.
örnek: 5000 km'de filtreleri değiştiririm.
castrol'den başka yağ kullanmam.
arabada michelin energy saver lastikler var.
3000 devir üstüne çıkmam.
vites değişim aralıklarım 2500 devir civarı.
fren neredeyse hiç kullanmam.
uzun yolda kesinlikle cam açmam.
gazı illaki bildiğim güvendiğim yerden alırım.
20 kr' çıkarsa yakıt acaip moralimi bozarım.
aynen hacım sen replikaya hiç bulaşma paranı çöpe atma 3 kuruş fazla olsun ama kaliteli orj olsun bende bakınıcam senin için alabiliyosan pasific jantlarınıda o fiyata al oda çok temizse al orj bbs rx 17=1000 tl ölçün bu olsun işte

Çevrimdışı umut_mk4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #35 : 27 Haziran 2012, 15:46:39 »
samet kardeşim replika jant alma üzülürsün bekle sabret orj guzel bi jant al replikalarda 160 170 barla tazzikli suyu vurunca bile boyasını attığı durumları bile duyduğum oldu hem çin mali hem ağır allah göstermesin bi kaza olsa cam gibi kırılır sıkıntıya sokar bende senın gıbı jantta sıkıntı çektim orj bbs rx 17 jant buldum almanyadan getirtilmiş 1100 gibi bı rakama denk geldi üstünde çizik dahi yoktu bende 3. sahibi oldum o fiyata imkansız diyebilirim gerisini sen düşün hatta olmadı bende bakarım sana geçenlerde o.z ilanını koydum buraya jant isteyenler alsın die 2700 0 fiyatı vardı 1100 tl 0 lastiğiyle satıldı ustelik ultra hafif alaşımlı r32 modelinin jantıydı yani diyeceğim şudurki acele edip kötü seçimler yapma elindeki parayla daha güzel şeyler alabilirsin ;)
+1
2015 1.4 125ps highline

Çevrimdışı nesquik

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #36 : 27 Haziran 2012, 17:17:41 »
kardeş orjinal bbs 1000 lira şüphelendiriyor insanı?
sence?
gerçi pascific jantınıda çok beğenerek almıyorum ama mecburiyetten, sırf orjinal diye.
[/font]

Çevrimdışı rene

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #37 : 27 Haziran 2012, 19:22:50 »
beğenmediğin janta 900 vereceğine beğendiğin janta 2000 tl ver daha iyi ;)

Çevrimdışı hocin

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #38 : 27 Haziran 2012, 19:44:15 »
yeni highline jantı 800 tl ye verdiler. Biraz çizik var diye almadım. Teklif veren lastikçi daha düzgünü gelince haber verecek .600 tl alacağım olduğu için yüksek fiyat verdi sanmıştım. Normalmiş demek ki...

Çevrimdışı nesquik

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #39 : 27 Haziran 2012, 20:16:27 »
arkadaşlar valla kafam karıştı ne diyeyim.
bugün muhabbet esnasında laf açıldıda arakdaşın biri dediki, bu jantlardan bi tanıdıkta daha var oda satıyor biraz çizikleri var dedi.
yanımda aradı 500TL olur demiş. sadece jant.
anlamadığım niye herkes bu jantlardan vebalı gibi kaçıyor.
500'ü duyunca 900 olanı sildim aklımdan.
çizikleri olmasının sıkıntısı olurmu sizce?
jantta darbe eğrilik felan yokmuş. ama hiç görmedim janttları?
[/font]

Çevrimdışı ertan yıldız

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #40 : 27 Haziran 2012, 21:20:48 »
yok çiziğin zararı olmaz tanıdık boyacın varsa aynı rengine boyatırsın süper olurtabi eğiklik yoksa balanscıya göster daha önceden düzeltme yapılmışmı baktır ondan sonra al 500 fiyat da süper

Çevrimdışı scarden

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #41 : 28 Haziran 2012, 09:21:34 »
kardeş orjinal bbs 1000 lira şüphelendiriyor insanı?
sence?
gerçi pascific jantınıda çok beğenerek almıyorum ama mecburiyetten, sırf orjinal diye.
valla hacım orj hatta ilk sahibi bilecikten gültekin oda forumdan arkadaş almanyadan 2 takım getirtmişler bir tanesini gültekin almış türkiyede olmadığı için bu tarz parçaların seceresi bile ortaya çıkıyor:) satılık ilanllarda bi tane daha bbs var oda orj 18 inç hatta sen sormuştum bunlar bana olurmu diye ben onlarıda 1100 tl ye aldım yani diyeceğim şu ki piyasa bu şekilde fazla para verme sonuçta ne kadar temizde olsa çiziksizde olsa bi araça takıldı mı o 2. el durumuna düşer