Gönderen Konu: Canım çok sıkıldı!  (Okunma sayısı 7956 defa)

Çevrimdışı jackhal

• gri olmasın da...
    • Profili Görüntüle
Canım çok sıkıldı!
« : 30 Haziran 2012, 12:43:48 »
Aracımız üzerine minik minik boyalar sıçramış. Üzerinde de kurumuş. würth bayii'ne götürdüm aracı deneyi birşeyler işte kil - gazyağı falan çıkmadı. Pasta cila boya koruma yapmak zorundayız dedi. Ben de işin ucunda würth olunca tamam dedim hemen.

Neyse araç bir gün kaldı orda. Boyaları çıkarmışlar ama araba hem mat görünüyor hem de her yeri çizik çizik olmuş. Bu ne böyle dedim, pastanın izi geçer bunlar dediler. Ben de pasta çizik giderir kardeşim sen arabayı perişan etmişin dedim. Halen bana pastayı anlatıyor.

Ben de kabul etmem bu arabayı böyle.. Bana düzgünce yapıp verin dedim çıktım.

Şimdi konu şu: bu çizikler gerçekten normal mi? Kılcal kılcal her yerde..

Normal değilse ne yapılması gerekiyor sizce, nasıl bir yol izlemeliyim sizce. Eğer yine düzeltemezlerse würth'e şikayet etmeli miyim?
Desteklerinizi bekliyorum. Şu an acayip sinirliyim bi de..  :bekleriz:

Çevrimdışı SeyitE

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: 16' Crafter
Ynt: Canım çok sıkıldı!
« Yanıtla #1 : 30 Haziran 2012, 13:01:39 »
Pasta cila çekilen araba mat görünürmü hiç yav.

Çevrimdışı KOÇ:)

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 30 Haziran 2012, 13:14:42 »
Faturasıyla beraber bulunduğunuz ilçenin tüketici hakları komisyonuna başvurabilirsiniz.

Çevrimdışı emrah_akkas

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 30 Haziran 2012, 13:14:58 »
Bence netice alamazsan arabayı teslim alma würt yetkilileriyle görüş arabayı yerınde incelet eğer arabayı alırsan hiç bir hak talep edemezsin.
Senin işini çözmek zorundalar pasta cila çekilen araba çizik olmaz adı üstünde zaten pasta boyayı aşındırıp üzerindeki çizikleri temizler cilada parlak durmasını sağlar...

Çevrimdışı golf435

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 30 Haziran 2012, 16:43:08 »
Aracımız üzerine minik minik boyalar sıçramış. Üzerinde de kurumuş. würth bayii'ne götürdüm aracı deneyi birşeyler işte kil - gazyağı falan çıkmadı. Pasta cila boya koruma yapmak zorundayız dedi. Ben de işin ucunda würth olunca tamam dedim hemen.

Neyse araç bir gün kaldı orda. Boyaları çıkarmışlar ama araba hem mat görünüyor hem de her yeri çizik çizik olmuş. Bu ne böyle dedim, pastanın izi geçer bunlar dediler. Ben de pasta çizik giderir kardeşim sen arabayı perişan etmişin dedim. Halen bana pastayı anlatıyor.

Ben de kabul etmem bu arabayı böyle.. Bana düzgünce yapıp verin dedim çıktım.

Şimdi konu şu: bu çizikler gerçekten normal mi? Kılcal kılcal her yerde..

Normal değilse ne yapılması gerekiyor sizce, nasıl bir yol izlemeliyim sizce. Eğer yine düzeltemezlerse würth'e şikayet etmeli miyim?
Desteklerinizi bekliyorum. Şu an acayip sinirliyim bi de..  :bekleriz:

hocam sorun olarak bakarsak o sorunlar kolaylıkla çözülür orası olmazda başka yerde çözülür fakat böyle insanı birşeyden anlamıyor açıkçası enayi yerine koyduklarında tepem atıyor,tekrar çağırdıklarında aynı şekildeyse araç,aracı teslim almadan tüketici hakem heyetine gidebilirsiniz belki bir bilirkişi atayabilirler veya würth e şikayet edin bayiliği almaya kadar gider,şikayet var sitesinede hemen cevap yazıyorlar sorunu çözmeye yönelik ,ayrıca würth ü kendinizde arayın,birde hangi bayiye bırakmıştınız aracınızı burdan yazarsanız diğer arkadaşlara yardımı olur,geçmiş olsun.

http://www.sikayetvar.com/firma/detay/wurth

Würth Sanayi Ürünleri Ticaret Limited Şirketi

Eski Silivri Cad. No: 46 / Pk: 34535
Mimarsinan - Büyükçekmece / İSTANBUL

Telefon: 0212 866 62 00 Pbx
 Faks: 0212 866 63 84 - 85
[email protected]

Çevrimdışı kullanici0982

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 01 Temmuz 2012, 18:50:08 »
arkadaşlar pasta cila yapılan bir araba parlar ama nekadar derin cizik vuruk vs. varsa lök gibi ortaya cıkar. şimdi ince cizikler bi nebze kapanır bide parlak bi görüntü elde edilir ama dediğim gibi yakından bakarsanız taş vurukları fırca çizikleri, yılların vermiş olduğu boya catlakları güneş yanığı gibi şeyler ortaya cıkar özellikle koyu renk arabalarda...
HIZ YOLU KISALTMAZ!!!

Çevrimdışı TEYOLOGY

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: (fırsatı bulur bulmaz tekrar Vag'dayım)
« Yanıtla #6 : 01 Temmuz 2012, 19:02:57 »
arkadaşlar pasta cila yapılan bir araba parlar ama nekadar derin cizik vuruk vs. varsa lök gibi ortaya cıkar. şimdi ince cizikler bi nebze kapanır bide parlak bi görüntü elde edilir ama dediğim gibi yakından bakarsanız taş vurukları fırca çizikleri, yılların vermiş olduğu boya catlakları güneş yanığı gibi şeyler ortaya cıkar özellikle koyu renk arabalarda...

doğru ama mat görünmez ki.
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

Çevrimdışı serhat

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 02 Temmuz 2012, 14:35:28 »
aracınıza pasta zımparası yapmışlar sanırım kolay yoldan üzerindekileri çıkarmışlar tekrardan pasta cila yapılıp boya koruma yapılırsa sorun hallolur
WOLFSBURG STYLE ;)

Çevrimdışı jackhal

• gri olmasın da...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 03 Temmuz 2012, 09:16:35 »
tekrar pasta cila yaptırdım biraz düzeldi. haa içime sindi mi sinmedi.. kahrımdan aldım geldim arabayı.. motor koruma ve detaylı iç temizlik falan da yapmışlar gönlümü almak için..

Çevrimdışı mustklc

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 03 Temmuz 2012, 15:46:18 »
marka alman, ama Türkiye şubesindekiler de odun olursa işte böyle oluyor. nerde o alman titizliği, tecrübesi, tekniği, temizliği. nerde bizim ustaların odunluğu, kalaslığı, öküzlüğü.

işte bundan dolayı bir halt olmaz bizden. anca milletin yaptığını alır kullanırız.
Araba binmek içindir..

Çevrimdışı azap5555

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: 1.2 tsi referance ibiza 2015
« Yanıtla #10 : 03 Temmuz 2012, 15:55:26 »
ben de buna katılıyorum.

Çevrimdışı uygaraga

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 03 Temmuz 2012, 16:15:59 »
bende bu araç işinde soğudum işini düzgün yapmazlar bide hata kabul etmezler insanı arabadan soğutuyorlar

Çevrimdışı jackhal

• gri olmasın da...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 04 Temmuz 2012, 14:15:19 »
noktasına virgülüne katılıyorum. Kardeşim adamlar özensiz. İşini düzgün yapmıyor, bunları görünce insanın pastayı cilayı motoru, filtreyi her bir naneyi kendisi yapası geliyor. Melesa ilk arabanın koltur vs. detaylı temizliğini yaptırdığım yerde arka küllüğü kırmışlar. Şimdikinde orjinal teybin tutucusunu kırmışlar, ön camda 10 cm çatlak vardı şimdi 70 cm ye çıkmış. Gitsen desen ki böyle böyle, geldiğinde vardı biz bişey yapmadık deyip çıkıyorlar..
Sanayiye gidiyorsun balata değiştiriyor adam şuydu buydu derken 300 - 500 lira alıyor. Sonra bi bakıyorsun balatadan ciyak ciyak ses geliyor. Götürüyorsun, normal abi balata biraz sert disklerde problem var diyor çıkıyor işin içinden. Arkadaşım madem diskte problem var başta niye söylemiyorsun.

Rot balansa gidiyorum yapıyor yapıyor yok rot mili değişecek körükler değişecek cart cur 250-300 lirayı kitliyor. Sonra araba sola çekiyor gidiyorum abi senin lastikler yönlü lastik o yüzden yapıyor diyor. Kardeşim ilk geldiğimde de bu lastik vardı başta niye söylemedin diyorum kem küm cart curt. Kahredip çıkıyorum. Sanayici varya adamı keklik gibi görüyor. Araba da alman ya yivliyor da yivliyor. Ama şunu unutuyor adam tekrar gitmez müşteri..

Çevrimdışı azap5555

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: 1.2 tsi referance ibiza 2015
« Yanıtla #13 : 04 Temmuz 2012, 16:18:39 »
ben de muayene öncesi arka frenleri yaptırdım, balatalar değişti.muayeneden kaldım, sağ %100, sol% 50 tutuyormuş.neyse gittim ustaya durum böyle dedim, tekrar uğraştı yaptı birşeyler, bak dedim bu sefer de olmazsa bizim 150 tl muayene parası yanar.yok bir şey olmaz dedi balataların alışması lazım, iyi dedim çıktım ama yine de güvenemedim, sağ kampana soldan fazla ısınıyordu çünkü, bu sağ tarafın fazla tuttuğunu gösterir, çıkmadan dedim yok birşey olmaz dedi.neyse gittim frenciye soktum teste yine aynı, dediğim gibi.frencide de söktürdüm sağ fren merkezi farklı sol farklı ondan yapıyormuş, yaptırdım.testen geçtim. bu sefer de 50 km gittikten sonra gece uzun bir bayırdan inerken frene bastım, ne freni araba sanki boşa geçiyor ondan sonra az bir şey tutuyor.eve 20 km kala her zaman benzin aldığım yere girdim, sağ kampana ateş olmuş, yavaşça suyu sprey ayarında vererek soğuttum.önce krikoya aldım tekerleğin rahat dönmediğini fark ettim.gece yarısı vatandaşın bulduğu anahtarla ana bilya somununu söktüm,kampanayı çıkardım.baktım sağına soluna, tekrar takamadım balatalar ısıdan şişmiş. daha önceki polo classic arabamda da aynı sorunu işini doğru yapmayan ustalar nedeniyle yaşamıştım.bu sefer kendim zımparasını yaptım sürtmeyi giderdim yola devam ettim.şöyle memnun kaldığınız işini savsaklamayan ustaları söyleyin hep beraber gidelim.ben kekilmekten bıktım artık.