öncelikle geçmiş olsun . erol 26 kardeşim , bnm şahsi kanaatim ; ben sıfır kanko veya dopla alacağıma , sıfır fiyatına ikinci el caddy i tercih ederim . turbo ıslık sesi , her araçta vardır . bnm araçta aldım alalı var . 2009 da 2004 model t 5 aldım . turbo , çok hafiften ıslık çalar . bunun hiç bir mahsuru yok , önemli olan , araçla uzun bir yoldan geldiğinizde , aracı bir dakikaya yakın stop etmemenizdir . bunun kuralı budur benim bildiğim kadarıyla . klima kompresörü patladı demişsiniz . klimayı belli aralıklarla çalıştırmak , klimanın ömrünü uzatır . bu sorunda her araçta başınıza gelebilirdi . baskı balata sorunu ise , bildiğim kadarıyla , baskı baltalar kanserojen madde içerir . akıllı volkswagen de tutmuş , balatalar yandığı koktuğu zaman , millet kanser olmasın diye , bu maddeyi katmamış balatalara . bu madde olmadığı içinde , baskı balatalar kısa süre içinde tükeniyor . ama 2008 ve ya 2009 dan sonra eski sisteme dönmüş . ben herşeye rağmen yinede volkswagen diyorum . çünkü verdiğimin karşılığını , fazlasıyla aldığıma inanıyorum . saygılar ,hayırlı yolculuklar .