2006 senesinde 1,6 polom vardı, araç sersem çalışıyordu, ustaya götürdüğümde bişey görünmüyor, eksozcuya götür bi baksın katalizöre dedi, götürdüm, katalizör gitmiş dedi, söküp düz boru kaynattı, ne hikmetse katalizörü vermeye yanaşmıyordu, abi senin işin yaramaz bu deyip durdu, dedim sen gazeteye sar ver, bagaja koyucam, çünkü pek güvenememiştim baştam, habire bana katalizörü kötüleyip duruyordu, arabayı güçtn düşürür, yakıtı arttırır vs... düz boruya da 50 tl verip çıktım, araçta bir düzelme zaten olmadığı gibi, gürültü de arttı, yakıtım da arttı.öyle güce yansıyan hiç bişeyde görmedim. Aradan bir ay geçti memlekete gittim, memleketti çocukluk arkadaşım olan ustaya götürdüm aracımı, dedim arkadaşım böyle böyle, katalizörü bagajdan çıkarıp gösterdim, ışığa çevirip kanallarına baktı, son derece temiz, hiç tıkanma ve dökülme yok dedi, bunu neden söktürdün diye de bi fırça attı, iyi bırakmamışın orda, b öyle yapıp 500 liraya kadar satıyorlar millete. Bu orjinal fabrikasyon, sorun olmadıktan sonra sökülür mü hiç ya dedi, üstündeki düz boruyu söküp tekrar katalizörü kaynakladı yerine...Ses de normale dndü yakıtım da. O nedenle katalizörün içi dökülmemiş ve temiz ise sakın elletme...güç artışı falan da yok öyle hissedeceğin