Gönderen Konu: Satmalı Mıyım!!!  (Okunma sayısı 8042 defa)

Çevrimdışı emirdede

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: 99 GOLF MK IV AUT.
Satmalı Mıyım!!!
« : 18 Temmuz 2012, 08:44:46 »
Arkadaşlar 99 1.6 SR comfortline(sunrooflu) otomatik vites aracım var.Aracım 190 bin KM de ve çok şükür hiçbir problemi yok.Ancak sürekli şehir içinde kullandığımdan yakıtından çok şikayetçiyim.Danışmak istediğim konu şu:

*Araç 190 binde olduğundan LPG taktırmaya çekiniyorum,aslında çekinmeli miyim bunu sormak istiyorum.

*2. sorum bu aracı satıp,üzerine biraz eklesem de düşük KM li bir GOLF 5 alıp LPG taktırsam mı daha iyi olur işin içinden çıkamadım.

-----Gerçi üzerine ekleyecek çok param yok ama yine de düşünüyorum işte :)  -----

Çevrimdışı ilGhiNC

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: 2009 Golf6 1.6 Trendline - Grafit Mavi --- 2015 Seat Leon 1.2 TSI Style Emocion Kırmızı Sunroof
Ynt: Satmalı Mıyım!!!
« Yanıtla #1 : 18 Temmuz 2012, 09:04:18 »
Bence aracınızı değiştirmek yerine LPG taktırın.biz araca 174 bindeyken taktırdık LPG yi.Hiçbir sıkıntımız olmadı çok şükür.Sonuçta Golf 5 aldığınız zaman da masraf edeceksiniz.Para kolay kazanılmıyor hepimiz biliyoruz.Aracınızdan memnunsanız sorun yok demektir.
CRAFTER TDI 163 ps

Çevrimdışı 4GuardiaN

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 18 Temmuz 2012, 09:36:37 »
ilk olarak şunu söylemek istiyorum bütün golf 5 araçlara tüp takamassın fsı motor olduğu için tüp olmuyor olsa bile tam bi randıman alamassın onun için golf 5 alırsanız düz motorlusunu almanız lazım yani fsi olmayan benim aracım tüplü ve gayette memnunum tüp taktırmanızı tavsiye ederim aracı sattığınız zaman ise tüp olması size avantaj sağlamaktadır.)

Çevrimdışı emirdede

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 18 Temmuz 2012, 10:00:22 »
Aslında aklımdaki şey biraz daha yeni bişeler alıp,uzun süre değiştirmemek,GOLF 5 alırsamda tabi ki yine düz motor almak istiyorum.Ondan dolayı kafam karışık,sanki aracım heran büyük bir arıza çıkartacakmış hissine kapılıyorum,KM den dolayı.ALLAH KORUSUN  :melek:

Çevrimdışı nakres

• http://www.vwpasa.com/
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 18 Temmuz 2012, 10:00:44 »
lpg taktırmanızın  herhangibir sakıncası yok çekinilcek bir durumda yok ...

biraz para ekleme ile golf 5 alabileceğinizi düşünmüyorum..güzel düşük km golf 5 için 10000 civarı  vermeniz gerekir...ayretten fsı motorlarda lpg de %100 uyum sağlayıp sağlamadığını iyi araştırın ....102 hp 8v alacaksanız hem 102 hem otomatik çok az bulunuyor.

bunlara ek alacağınız aracta lpg sistemi yok ise simit depo takılması golf 5 leon a3 gibi araçlara yasaklandı.üzerinde olacaksa bir dahaki muyenede simit depo iptalide olasılıklar içinde...
!!!!MECNUN  BİLSEYDİ VW SEVGİSİNİ SEVERMİYDİ LEYLA ZİLLİSİNİ...?????...!!!!
    http://www.vwpasa.com/   
    http://www.andcarotomotiv.com]Andcar Otomotiv Hizmetleri[/fon

Çevrimdışı emirdede

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 18 Temmuz 2012, 11:04:23 »
Bir yandan da düşünüyorum ortalıkta birsürü tofaş,renault, 90 öncesi golfler geziyor tüplü,onlara bişe olmuyorda benimkine mi olacak

Çevrimdışı metinmb407

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 18 Temmuz 2012, 11:42:33 »
Hocam taktır tüpü rahat rahat gez. Bu zamana kadar taktırmadığın hata.

Çevrimdışı emirdede

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 18 Temmuz 2012, 11:51:34 »
Şubatta aldım zaten,birazda kar amaçlı aldım aslında,taktıramadım daha.

Çevrimdışı ilGhiNC

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: 2009 Golf6 1.6 Trendline - Grafit Mavi --- 2015 Seat Leon 1.2 TSI Style Emocion Kırmızı Sunroof
« Yanıtla #8 : 18 Temmuz 2012, 23:16:32 »
lpg taktırmanızın  herhangibir sakıncası yok çekinilcek bir durumda yok ...

biraz para ekleme ile golf 5 alabileceğinizi düşünmüyorum..güzel düşük km golf 5 için 10000 civarı  vermeniz gerekir...ayretten fsı motorlarda lpg de %100 uyum sağlayıp sağlamadığını iyi araştırın ....102 hp 8v alacaksanız hem 102 hem otomatik çok az bulunuyor.

bunlara ek alacağınız aracta lpg sistemi yok ise simit depo takılması golf 5 leon a3 gibi araçlara yasaklandı.üzerinde olacaksa bir dahaki muyenede simit depo iptalide olasılıklar içinde...
102 hp otomatik az bulunuyor demiş bir abimiz.bu konuda biraz haksız.piyasa 1.6 MPI 102 HP 6 ve 7 ileri vites DSG şanzımanlı araç kaynıyor.baya temizleri de mevcut.sahibinden.com da araştırırsanız yüzlercesini bulursunuz.ama benim gönlüm yine de masraf yapmamanızdan yanadır.masrafı sevmem :D
CRAFTER TDI 163 ps

Çevrimdışı Buhar

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 19 Temmuz 2012, 09:42:58 »
Üzerine ekleyeceğiniz pek para yoksa boşuna riske atmayın bence.Hoş şu aralar kredi oranları düşmüş deniyor ama sakın krediye bulaşmayın ben yandım siz yanmayın   ;)

Çevrimdışı emirdede

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 19 Temmuz 2012, 10:43:49 »
Kredilerden haberim var Ziraat te çalışıyorum zaten  :) ,ama insan doymuyor işte.gözü hep bir sonrakinde.Benimde düşüncem bu arabaya tüp taktıracam,çok bi eksekleri var onları tamamlayacam,nerden baksan 2 bin masraf.Böyle yapacağıma biraz daha ekleyip yenisini almak mı daha mantıklı olur onu düşünüyorum işte.Para biriktirmeye devam....

Çevrimdışı Buhar

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 19 Temmuz 2012, 14:41:26 »
İşte insanın gözü yüksekte olduğu için 2binden fazlası gerekiyo   :p
Ben de önceki arabam 170bindeki arabamı 2bn lik masrafından sattım 8binlik masrafa girdim  :t

Çevrimdışı emirdede

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 19 Temmuz 2012, 15:05:04 »
O zaman yolumuz aynı gibi görünüyor. ::)

Çevrimdışı Buhar

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 19 Temmuz 2012, 15:14:24 »
Tüpten çekiniyorsan hiç korkma derim.
Ben vala yeni aldığım arabama benzinle binemiyordum tüp taktırdım vay be dedim  :)