Gönderen Konu: pasific hakkında birkaç soru  (Okunma sayısı 27748 defa)

Çevrimdışı rene

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Jetta Tdi
Ynt: pasific hakkında birkaç soru
« Yanıtla #56 : 14 Ağustos 2012, 00:04:25 »
Arabaya bi lafim yok benimde 24 verilebilir km dusuk yillarca binilir ama renk sanirim golf 4 te bulunabilecek en zayif renk

Çevrimdışı s1nanozk

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #57 : 14 Ağustos 2012, 00:06:50 »
evet o konu biraz şans...bi kriter uysa diğeri uymaz bu işler böyle..çok da büyük sıkıntı değil.her şeyimiz tam olsun da bi rengi herkez beğnmesin önemli değil  :)

Çevrimdışı ogretmen_ankara

• 2001 Golf Comfortline Red
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #58 : 14 Ağustos 2012, 00:27:36 »
yok hocam 28 i nerden çıkardın.ayırca lpg taktırmayı düşünmüyorum ki pazarlıkla şu an için 24bin e anlaştık gibi gözüküyor.yoksa siz de haklısınız 28bin verilmez.bu arada sizin de koyu yeşile mi antipatiniz var?
Antipadi demiyelim de belki de gözüm alışmamış koyu yeşil golfe, ben şahsen tercih etmem, ama dediğim gibi, sen rengi beğeniyorsan sorun yok, zevk meselesidir...

Çevrimdışı SameTrb

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #59 : 14 Ağustos 2012, 12:30:31 »
koyu yeşil renk genelde cenaze arabalarından aklımızda yer etmiş olabılır bende sevmen :)

Çevrimdışı s1nanozk

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #60 : 14 Ağustos 2012, 15:10:25 »
tövbeee  :D

Çevrimdışı s1nanozk

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #61 : 14 Ağustos 2012, 21:42:09 »
ki renkleri öyle herşeye yorasak çok işimiz var :)

Çevrimdışı rene

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Jetta Tdi
« Yanıtla #62 : 15 Ağustos 2012, 00:33:04 »
sen beğendiysen rengi sorun yok araba iyi duruyor genel olarak.

Çevrimdışı s1nanozk

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #63 : 15 Ağustos 2012, 01:10:05 »
saolasın eren kardeşim.sonuçta beğenip beğenmeme meselesinden ziyade kafamıza yatan,bütçemize uyan bi araç arıyorum.pasific e ısrar etme sebebim biraz daha kendime yakın hissediyorum :) sonuç olarak aynı temizlikte renk seçeneği sunsalar belki siyah,gümüş gri falan öncelikli tercihim olur ama bu tondaki bi yeşil de güzel göründü gözüme.sonuç olarak sıfır almıyoruz.neyse bakalım nasip kısmet.araca kavuşursam ben de fotoğraflar vs. ekleyerek işin hem teknik hem tuning kısımlarına atıcam kendimi  :)

Çevrimdışı selimbzrc

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #64 : 15 Ağustos 2012, 01:18:42 »
Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin inşallah aracın dışı çokda önemli degil der bi arkadaşım sonuçta sen içinde olacaksın içini göreceksin dışını degil :D şaka bi yana içine sindiyse bence rengini hiç sorun etme. Zaten zamanla baglanacaksın aracına :) hayırlı haberlerini bekliyoruz :)
Alınık araba var mı? :) Golf 4 olur 6 olur polo olur...

Çevrimdışı s1nanozk

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #65 : 19 Ağustos 2012, 22:25:21 »
arkadaşlar tekrar selamlar,yeni girebildim nete.herkese hayırlı bayramlar bu arada :) aracı bayram öncesinde ekspertize götürdük.teknik kısmı yaptırdık ve ufak tefek şeyler haricinde bişey çıkmadı.101 nokta kontrolü yaptılar.ufak tefek şeyler çıktı ama servis de olduğu için biraz sanıyorum hem kılı tüyü dahi aradılar hem de fiyat olarak üstüne koyarak verdiler yapılması gerekenleri.içlerinde bence en önemli olan sorun direksiyon hidrolik hortumu çok az bi hidrolik sızıntısı yapıyomuş,onun değişim fiyatı 480tl.toplamda 1200 liralık liste çıkardılar.çarşamba günü de kaporta ekpertizine sokucaz inşallah ondan sonra da aracı büyük ihtimal almayı düşünüyorum.aracı kullanma fırsatım da oldu(önceki baktığımız pasific e oranla daha fazla) vites geçişleri gayet yumuşak geldi ve araca da ısınıp alıştım açıkçası kısa sürede.tekrar haberleşmek dileğiyle.tekrar herkese hayırlı bayramlar,kazası belasız sürüşler.

Çevrimdışı s1nanozk

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #66 : 21 Ağustos 2012, 22:36:38 »
arkadaşlar benim iş yattı.bakalım bi kısmetsizlik var üstümüzde heralde.2 de 0 oldu  :-[

Çevrimdışı ALPER.

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #67 : 22 Ağustos 2012, 00:17:54 »
kısmetsizlik değil, hayırdır o..araç işi aceleye getirilmez

bişey mi çıktı araçta?

Çevrimdışı s1nanozk

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #68 : 22 Ağustos 2012, 11:15:52 »
yok araçta bişey çıkmadı,hatta expertizde çıkabiliecek en kıldan tüyden şeyler çıktı diyebiliriz.en önemli sorun olarak sadece direksiyon hidrolik hortumunda çok az bi sızıntı varmış,direksiyon biraz sertlik çıkarabilir dendi.neyse o değil de satıcı ile ilgili sorun sanıyorum.satmaktan vazgeçildi.neyse aramaya devam diyelim de tabi o kadar uğraşıp kafa yorduktan sonra olmaması canımı sıktı.

Çevrimdışı s1nanozk

• Profili Görüntüle