Gönderen Konu: pasific hakkında birkaç soru  (Okunma sayısı 27758 defa)

Çevrimdışı furkanyldrm

• Profili Görüntüle
Ynt: pasific hakkında birkaç soru
« Yanıtla #70 : 22 Ağustos 2012, 15:42:59 »
Bu kilometreler vw için hiçbir şey değil, ona pek takılmayın fiyatlar biraz yüksek ( 2. ilandaki uçmuş :) ) iyi  bir pazarlık ve kontrolle birincisini düşünebilirsiniz.

Çevrimdışı SameTrb

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #71 : 22 Ağustos 2012, 16:11:12 »
bırıncısınde  hata vs buyuk bırsey yoksa ıyı gorunuyor
ıkıncı ılanı gecen seneden hatırlıyorum sankı ama emın degılım  eger boya vs yok ıkıncısıde dusunulebılır

Çevrimdışı furkanyldrm

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #72 : 22 Ağustos 2012, 16:32:23 »
Kazasız boyasız araba haliyle yüksek fiyatlı oluyor ama şöyle düşünün: Kazasız boyasız bir arabaya, birkaç parçası boyalı olan arabalardan 1-2 bin lira fazla para verip aldınız. Allah korusun, olur ya bir kaza yaptınız çamurluğunuz,kapınız vs. değiştirdiniz.Şimdi siz bu arabayı aldığınız fiyattan ne kadar aşağıya satabileceksiniz?  Eminim zararınız daha büyük olacaktır.Benimki bir fikir, katılıp katılmamak size kalmış. İnşallah aradığınız aracı bulursunuz.

Çevrimdışı ALPER.

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #73 : 23 Ağustos 2012, 00:59:24 »
ilki fena değil, eğer kupası düzgün bir araçsa alınır, fiyatı mantıklı

2.sinin fiyatı ise bence uçuk diyeceğim, yine polemik çıkacak

sürekli yazıyorum yine yazayım:

2005 boyasız bora pacific extra sunrooflu otomatik vitesli ve adı üstünde extralı, brc tüplü 100binde 24e verdim

2003 3-4 parça önemsiz boyalı, hatta fotolarla ispatlı, sunrooflu otomatik vitesli zavoli lpgli 120binde golf4 pacific 23e verdim

2 aracında burada ilanı vardı hatta beklediğim etkiyi görmedi

serkan ustanın güzel bi lafı var golf 5 ya da jetta almıyorsunuz, bence o paraları vermeyin, sabırla arayın, denk geliyor çünkü o kadar çok varki
« Son Düzenleme: 23 Ağustos 2012, 01:00:52 Gönderen: boralp »

Çevrimdışı SameTrb

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #74 : 23 Ağustos 2012, 10:07:50 »
alp kardesım fıyatlara ucuk dıyorsun ben su fıyatlara sattım dıyorsun ama sattıgın aracları ucuz satmamıssın  bora nın pıyasası zaten yok artı otomatık olması avantaj degıl ıkıncı elde dezavantaj tek guzel yanı sunroof lu olması ayrıca lpg de var demıssın bır cok kullanıcı aracı alıp kendısı lpg takmak ıstıyor yanı bu araca 24 ucuz degıl bence ederı odur
golfde aynı sekılde otomatık 3-4 parca onemlı veya onemsız boyalı...  bununda tek guzel yanı sunrooflu olması 23 e vermıssın bunuda fıyatına vermıssın
bunlar benım sahsı fıkrım amacım sız nasıl fıyata ucuk dıyorsanız bende normal dıyorum amacım polemık yaratmak degıl yanlıs anlasılmasın

Çevrimdışı ALPER.

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #75 : 23 Ağustos 2012, 11:55:05 »
lpgyi alıp takmak isteyen sizin dışınızda 1-2 kişiyi gördüm, özellikle vw grubunda lpgsi sorunsuz, ayar tutmuş bi araç paha biçilemez, muayenesi, projesi şahsen ben kimle konuşsam uğraşma taraftarı değil, lpgli araç her türlü lpg takılmamış araçtan pahalıdır, kimi kısım sadece dediğiniz gibi dezavantajı bir avantaj olarak görüyor, bu da tercih meselesi

otomatik ankara - istanbul gibi yerde otomatik manuelden daha çok tutuluyor, zaten kasko değeri bile manuel versiyondan daha  fazla çıkıyor

trabzonda durum daha farklı olabilr ama buradaki galerici tanıdıklarım da aynen böyle diyor, ayrıca boranın piyasası yok diyen sizi gördüm

Çevrimdışı SameTrb

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #76 : 23 Ağustos 2012, 15:51:56 »
trabzon farkları dıyıp ısı tatlıya baglayalım o zaman :)

Çevrimdışı ALPER.

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #77 : 23 Ağustos 2012, 16:03:39 »
valla burası böyle, 1.8t audi kullanıyorum, performanslı bir araç olmasına rağmen araca bakanlar keşke otomatik olsaydı diyor :)

arkadaşıma çok kelepir bir 5.20 bulduk, manuel diye ustası aldırmadı

malesef 10 kmlik yolu 1 saatte gittiğimiz için buralarda çok lazım oluyor

Çevrimdışı s1nanozk

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #78 : 23 Ağustos 2012, 17:03:27 »
durun şimdi ben de girim polemiğe  :D ikincisi otomatikmiş zaten.ama ben zaten konu açarken belirtmiştim,lpg siz ve manuel araç arıyorum diye.onun için herkesin kendi tercihidir,saygım sonsuz.ama boralp in dediği gibi büyük şehirlerde trafiktir falandır 1saat 10 km tespiti haksız sayılmaz.ama dediğin gibi aramaya devam edicem sanıyorum.ama baktım ki kafama tak edicek.golf 5 ya da audi ye geçmeyi düşünebilirim.

Çevrimdışı ALPER.

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #79 : 23 Ağustos 2012, 17:13:58 »
en iyisini yapmış olursun

eğer ailesel bir durum yoksa tek kapı a3 1.6 bulabiliyorsun o paralara 2004 model

Çevrimdışı rene

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Jetta Tdi
« Yanıtla #80 : 23 Ağustos 2012, 19:22:26 »
valla burası böyle, 1.8t audi kullanıyorum, performanslı bir araç olmasına rağmen araca bakanlar keşke otomatik olsaydı diyor :)

arkadaşıma çok kelepir bir 5.20 bulduk, manuel diye ustası aldırmadı

malesef 10 kmlik yolu 1 saatte gittiğimiz için buralarda çok lazım oluyor
bende dedim alinin audi kesin otomatiktir manuel dlyince yilkildim:) insanlar yuksek km li sanzumani patlak yada dikis tuturulamayan otomatiklerden kurtulmak icin sanzuman parasini dusup fiyat veriyor tabi disardan bilmeyende otomatiker ucuZ saniyor.gelismemis yerlerde insanlar korkuyor evet ama harici her yerde otomatik her zaman aranan ve sorulan arabadir.bunu zamaninda cok manuelci bana yok be abi derdi simdi hepsi otomatige biniyor o yuzden bunu soylerkeb adim gibi eminim bir gun tum manuelciler otomatige binecek:)

Çevrimdışı SameTrb

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #81 : 23 Ağustos 2012, 20:25:33 »
audı mercedes bmw volvo da duz vıtes satmaz zaten normal.. konfor ve luks araclar
ama golf gıbı hem alt sınıf hem spor hem aıle aracı bence manuel daha mantıklı

Çevrimdışı s1nanozk

• Profili Görüntüle

Çevrimdışı ALPER.

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #83 : 25 Ağustos 2012, 00:31:47 »
o kadar arıyorsun burnunun dibindeki aracı görmüyorsun hoca :)

totemshark rumuzlu emre arkadaşımızın aracı paylaştığın araçlardan hepsinden güzel, ben olsam onu alırdım

konusu da burada

http://www.vwtr.net/forum/otomobilim/ynt-golf-iv-pacific-otomatik-big-foot-t15280.0.html;msg417059#msg417059