aaaaa olur mu aga o 65 yaşında ama bakiiiiiireeeeeee
yukarıda bi yerde vardı...aynısını b ul vs diye .....diyelim elinizde bir araç var ve satmaya karar verdiniz piyasaya bakarsanız 25000 etmesi gerekir diyorsunuz ve yazıyorsunuz 25000 çoooooooookkkkkk beklersiniz samanlıkta iğne hesabı sizi arar bulurlarsa aracınızda birinin ilgisini daha fazla çekecek bir şey varsa renk döşeme farkı boyasız oluşu vs.
10 gün içinde satayım derseniz fiyatı oldukça makul olmalı ki alıcı sizin aracınızı tercih etsin yani en az 1000-1500 tl gibi..
sonra piyasası 25000 gözüken aracı diyelim ki 23500 e verdiniz ....
bir daha sattığınız aracı aynı fiyata alamak için en az 2 ay dolanmanız gerekir çarşı pazar o site bu site bulamazsınız bulabilseydiniz yani aracınız ve fiyatı bulunabilseydi daha çoookkkk beklerdinizzzz......
satıcı aracına ederini ister diye diyorsunuz ya son iki arabadır bu sefer ucuza vermeyeceğim bekleyeğim dedim ..6 ay bekledim sonra sıkıldım ucuza sattım (hemen demeyin araban turşu vs diye )..
şimdi abimin polosu da aynı şekilde çoookkkk bekleyenlerdeniz 7 ay oldu kimse ne sunroof bakıyor ne klima ne airbag ne de kondisyon
adamlar 99 model ve fiyatına bakıyor geciyor.