klima takmayıda düşünüyorum aslında tek sıkıntı kalorifer kazanı.torpido sök tak uzun iştam takım klima sistemi ve montajı 2000 tl gibi bir rakama maal oluyoizmirde pert bir golf 3 var.komple klima sistemine 1600 tl istedisatıp klimalı almak daha cazip bu durumda
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-kirmizi-efsane-1997-turbo-dizel-ustelik-klimali-93077097/detaymesela ?
doğal klimalı istersen cabrio var kuzen sadece sapka takıyorsun sonra klima hep devrede
doğal klima bendede var kuzen 2 cam ve sanroof ama kesmiyo malesefama seninkine kışında şemsiye lazım bunu nasıl aşarız bilmiyorum
ilanları takip ediyorum ama doğru dürüs klimalı yoken iyisi verdiğiniz ilandaki araçaynı zamanda araçda arıyorum klima sistemideklima sistemini ucuza maal edebilirsem taktırıcam büyük ihtimal
hasan malesef 2000 i geçiyoçift fanlı ön panel ve fanlar da yok daha hesapda bunlarda gerekliemrahın arabayla yazı bitirdik diyelimkışın ufomu yakıcaz arabada birde yağmur yağarken pazar çadırı kurmak lazım