Gönderen Konu: Hidrolik ile alakalı bi sorun bilenlerin yardımına ihtiyacım vaaaaarrrrr  (Okunma sayısı 5598 defa)

Çevrimdışı servet_volt

• Profili Görüntüle
aslında onun sebebı cok benım durdugu yerde donduruncede yapıyo aslında ama yolda gıdınce esneyınce yapınca cok bellı oluyo.. sadece dusuk hızlarda sokak aralarından donerken falan rahatsız edıyo o kadar...

vıdeo yu bı cek bakalım gorelım neyın nesı aynımı degılmı dıye ?

benım rot koruklerı falan yırtık akıslerdekı koruklerdede yırtık var bı alt takıma sokmak gerek belkı o zaman kesılır ses...
Beş para etmeyen insanların, milyonluk tavırlarına hastayım.

Çevrimdışı nizam

• Volkswagen Türkiye
  • VW BORA 1.9 TDI 66 kv
    • Profili Görüntüle
düz yolda ses yoksa ve sadece dönüşlerde ve ufak kasislerde ses yapıyorsa arabanız rot kolunda bir arıza olabilir veya viraj cubuklarının takozlarında

arabayı kullanırken desato kamyonet havası veriyorsa bunlardan olabilir ben iki hafta önce değiştim kurtuldm
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Çevrimdışı golfmk1

• Profili Görüntüle
çektim ama yukleyemedim siteye nasıl yapacağım bi tarif edin hele arkadaşlar... birde direksiyonu tam sag tam sol yapınca ses geldigini biliyorum ama benım dedıgım ses olayı o degıl arkadaşında dediği gibi dusuk hızda gıderken aracı park edecekken saga sola donderdıkce gıbık bır kavcuk sesıne benzeyen kulagı rahatsız eden cıns bır ses ıle karsı karsıyayım offf offf :(

Çevrimdışı nizam

• Volkswagen Türkiye
  • VW BORA 1.9 TDI 66 kv
    • Profili Görüntüle
düz yolda ses yoksa ve sadece dönüşlerde ve ufak kasislerde ses yapıyorsa arabanız rot kolunda bir arıza olabilir veya viraj cubuklarının takozlarında

arabayı kullanırken desato kamyonet havası veriyorsa bunlardan olabilir ben iki hafta önce değiştim kurtuldm
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)