Evet arkadaşlar, herkese selam,
Dün cep telefonuma otomatik bir arama geldi. Aracınızın muayene süresi doluyor diye. Tüvtürk'ün böyle bir hizmeti de varmış demek ki şaşırdım. Bir önceki muayenede aracımı ağır kusurlu diye geçirmemişlerdi. Kusurumda sağ sinyalim turuncu yanması gerekirken biraz daha sarıya yakın yanıyormuş. Ampülün
üzerindeki boya atmış bir miktar. Neyse ki değiştirip tekrar muayeneden geçmiştim. Ancak şimdi internet sitesine girdiğimde ocak 2012 de kusurlar revize edilmiş. Bu yaşadığım durum hafif kusur olarak değiştirmişler. Bu listeye göz atıp ona göre gitmek lazım derim. Bir önceki muayenede araçta cam filmine hafif kusur yazmışlardı. Filmler hala duruyor. Problem yaratır mı? Sizler istanbul anadolu yakasında hangi istasyonu tavsiye edersiniz. Ben dudullu'da olana gitmiştim. Aşırı kalabalıktı. Randevu falan bakmıyorlardı. 3-4 saat bekletmişlerdi. Bunu yaşamak istemiyorum bu sıcakta. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
App plaka taktırmıştım. Bunlar muayenede sorun çıkarır mı acaba. App ile muayeneye giren var mı. Cevaplarınız bekliyorum.