Gönderen Konu: çözülemeyen sol teker tıkırtısı  (Okunma sayısı 10250 defa)

Çevrimdışı mgg

• Profili Görüntüle
Ynt: çözülemeyen sol teker tıkırtısı
« Yanıtla #14 : 24 Temmuz 2012, 20:28:52 »
ben 4 ay once yaptırdım sanzımanı  baskı balata falan degıstrmıstım 1400 e mal oldu.3 ay kullandım kendı sanzımanımı verıp cıkma aldım 1150 ye

Çevrimdışı ysnkck

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 29 Temmuz 2012, 20:05:02 »
acaba bnde degiştirmelimmiyim şanzımanın sıkıntısı dönüşlerde sadece saga dönerken ses yapıyo düz de giderken sola dönerken ses gelmiyo hangi ustaya servise götürdüysem sesi kesemediler en son çare şanzıman aklıma geldi aracın vites geçisleri güzel ne yapsam bilmiyorum

Çevrimdışı ALPER.

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 29 Temmuz 2012, 20:51:55 »
aynı sıkıntı bendede mevcut  arac düzde giderken ses yok saga dönerken sürtme sesi gibi bi ses geliyo debriyaja basınca ses kesiliyo büyük ihtimal benimki şanzımandan geliyo..aşagı yukarı bi şanzıman ne kadara patlar

sizin sorununuzun komple şanzımandan olduğunu sanmıyorum, aks olabilir

Çevrimdışı bennecyim

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 31 Temmuz 2012, 00:51:46 »
aynı sıkıntı bendede mevcut  arac düzde giderken ses yok saga dönerken sürtme sesi gibi bi ses geliyo debriyaja basınca ses kesiliyo büyük ihtimal benimki şanzımandan geliyo..aşagı yukarı bi şanzıman ne kadara patlar
bu sesi direksiyon yağından yapar. yağı kontrol etmende fayda var. bende sola dönüşte yapıyodu bugün yağı kontrol ettim eksikti tamamladım ses mes kalmadı.

Çevrimdışı alplion

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 31 Temmuz 2012, 13:59:52 »
araç ısınınca ses yine peydah oldu şanzıman yağını değiştirsem mi ki?
Yüzde Israr Etme Doksan da Olur, İnsan Dediğinde Noksan da Olur, Sakın Büyüklenme Elde Neler Var, Bir Ben Varım Deme, Yoksan da Olur...

Çevrimdışı alplion

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 31 Temmuz 2012, 14:00:12 »
yoksa akis mi ki?
Yüzde Israr Etme Doksan da Olur, İnsan Dediğinde Noksan da Olur, Sakın Büyüklenme Elde Neler Var, Bir Ben Varım Deme, Yoksan da Olur...

Çevrimdışı alplion

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 31 Temmuz 2012, 14:00:58 »
arızaya bir türlü teşhis koydurttamadım.

Çevrimdışı alplion

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 31 Temmuz 2012, 14:11:49 »
ben 4 ay once yaptırdım sanzımanı  baskı balata falan degıstrmıstım 1400 e mal oldu.3 ay kullandım kendı sanzımanımı verıp cıkma aldım 1150 ye
şanzımanı neden değiştirdiniz sebebi neydi?yağ mı saldı yoksa geçişler mi zordu yada ses mi yapıyordu

Çevrimdışı mgg

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 31 Temmuz 2012, 23:21:20 »
şanzıman aracın oncekı sahıbınde tamır gormus aldıgımda haberım yoktu debrıyajım kacırmaya basladımıstı baskı balatam yenı olmasına ragmen sanzımanı ındırdık baktık ki balatayı yaglamıs keceden ve ön kapaktakı kaynak yerınden.on kapagı aldık sanzıman ufak bır tamırden gectı 3 ay sonra aynı sıkıntı yıne basladı sanzıman yagım camur gıbydı her ıkı sanzıman ındırdıgımızdede aynıydı yağı.sonra baktık ki olacak ıs degıl gıttık cıkma sanzıman aldık.oncekı sanzımanda 2. vıtesde ugultu falanda vardı gecısler de sıkıntı yoktu.ama yaglamayı kesemedıler.şimdi cok şükür iyi sıkıntı yok

Çevrimdışı alplion

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 01 Ağustos 2012, 14:08:07 »
bende sol tekerden mi yoksa şanzımandan mı yapıyor anlamadım bakalım araba gelince şanzıman yağını
castrol tafix 75/90 la değiştireyim manuel için dogru seçim dimi?
bide araç uzun yolda ısının ca problem oluyor kısa süreli