dergi bende mevcut bodrumda koli koli olan dergilerin arasında bir yerde denildiği gibi kapakta değil araç bi buluşmada yapılan güzeliik yarışması vb konusundaydı..hatta dergiyi aracn ne olduğunu çıkaramadım ama içindeki bi araç ve bu mk1 in resimleri felan vardır diye almıştım..( malum senelerdir bnmde bildiğim bi makine)ibo aklına gelmesine gerek yok zaten kapak olan tr yapımı bi mk1 var haa orjinalden yakından uzaktan alakası yok ayrı konu...bu sıra forumda kimse kimseye yazı yazamıyor ne işse herkes barut ve farklı anlamanın peşinde sanırsam...araca gelince gerçekten güzel bi makine bu çok açık gerçek,yalnız güzelde olsa bu kadar abartmayın olayı biri çıkar 10.000 dolar euro ytl neyse verir alır buda normal param olsa bende alırım altımdakine uğraşıp emek.para.zaman harcayacağıma hazırını alırım mantığıyla...bnm asıl anlamadığın konu varlocka yazdığın aracına 15000 ytl harcasan yine bnm aracım gibi olmaz lafı ben bunu anlamadım ndn olmaz?senin arabanın en ufak kazası yokmu,boyanan bi parçası felan hiçmi yok yada değişen yerleri vb..fabrikadan çıktığı haliylemi her parçası?ufak tefekte olsa işlem görmüş sağından solundan ozaman para harcanıpta aynısı yapılmış bi araç ndn seninki gibi olamıyor?aradaki farkı mrk ettim yanlış anlama ortamı germek felan değil amacım..msn de online olsan ordanda sorardım mrk ettim sadecei...bu sırada yanlış anlama ama bende boyatırsam kırmızı tonlarda yada gri boyatcam bizdemi taklit etmiş olucaz seni şimdi..