arkadaşlar bugun muayeneye gittim aracımda farda siste xenon var ve parklarım yanmıyor amerikan sinyal var geri lambalarım yanmıyor müşür arızalı sanırım trafik seti yangın tüpü yok lpg yeni degişti proje yok gidiyim giriyim sorunlu cıkanları yaptırıyım geliyim dedim cunku proje 80 lira dedi usta lpg ankarada taktırdım iki gune sınavım var eskişehirdeyim ankaraya gidemicem muayene gunune kadar 25 tl sızdırmazlık isticekti park ampulleri takma 5 tl dedi mandallar sıkıntılı kendim takamıyorum muayeneye girdim lpg sızdırmazlık almadım alman lazım dedi gorevli ama muayenede sıkıntı cıkmadı o kadar şey eksik diye düşünürken ilk kez xenon fardan agır kusur cıktı sadece yarın halojen taktırıp geri gitcem gercekten ilginc herkes bunlar agır kusur olur dedi xenon hiç aklıma gelmezdi adam geldi muayeneden gecmedi dedi dedim neler var bi baktım xenon gozukuyo sadece bide sordum kesin dedim sadece xenon mu evet dedi normal ampul takıp gelin dedi cok sasırdım ve nerden baksanız en az 110 liralık masraftan kurtuldum gidip girmesem muayeneye ordaki gorevliyi dinlesem hepsini mecbur yaptırcaktım tankta 2008 yazıyor yani normalde gerek yok diye biliyorum dedim lpg yeni degişmiş rapor alman lazım demişti ama lpg ile ilgili hiçbir sorun cıkmadı umarım yarın gittigimde sıkıntı cıkmaz baska yeniden tamamen mi muayene olcak bilmiyorum ama ya adam dikkat etmedi ya da gercekten sorun cıkmıyor