arkadaslar aracımın ıc kısımından yana cok dertlıyım
aracımın kapı dosemelerınden cok ses gelıyordu kapı dosemerını soktum ama sıkıntım kapı dosemelerınde degılmıs cam krıkolarındakı plastık parcalar asınmıs hatta on taraflardakıler krılmıs camlar bosta gezıyomus
bu cam krıkolarının plastık tamır takımları varmı ?
hazır kapı dosemelerını sokmusken arkalarıda otomatıge cevıreyım dıyorum unıversal kıtlerle aracım klımasız olunca yaz aylarında 4 camı acmak gerekıyor kesınlıkle
unıversal ktlerden hangı markayı onerırsınız... ?
aracın kapılarına oncelıklı olarak ardındanda taban ve tavana yalıtım yapmak ıstıyorum hangı malzemelerı onerırsınız ben bıraz baktım butıself var genelde kullananlar memnun bunun dısında neler yapabılırım...
aracımın kalorıferı sıcak uflıyor ama sıddetlı uflemıyor arkadaslar ve ayrıca cok cokk seslı calısıyor kısın camlardakı buguyu hıc ama hıc cozmuyor ve gurultusu resmen kafa utuluyor... kalorıfere ne yapmamı onerırsınız ?
arkadaslar bırde aracımın bagajı bı yerlerden bı su alıyor arka stopla tekerlık ustlerının aracında kalan 10 cm2 lık alanın orasından alıyor ve havuza dogru akıyor kısın oluyo yazın bısı yok bagaj fıtılınden almıyor ama nerden aldıgını bulamıyorum sızce nerden alıyor olabılır ne yapmamı onerırsınız .. ?
ve son sorum
aracımın on ıkı kotugun sungerlerı ezılmıs arkadaslar dosemelerı tertemız fakat sungerlı ezıldıgı ıcın koltuga yamuk oturuyorum bu sungerlerı degıstırmek kac paraya mal olur sadece on ıkı koltuk oturma ve yaslanma yerlerı.... ?
yardımlarınız ıcın sımdıden cokk cok tesekkur ederım...