Gönderen Konu: Otomatik Şanzıman Probleminin Çözümü  (Okunma sayısı 2544 defa)

Çevrimdışı Jack4eva

• Profili Görüntüle
Otomatik Şanzıman Probleminin Çözümü
« : 19 Ağustos 2012, 02:05:29 »
benim gibi bu problemden muzdarip olan arkadaşlar vardı okuyodum problemlerini ve arabamdaki vites geçişleri arasındaki vurma diye tabir edilen sanki biri arkadan arabayı çekiyomuş gibi de hissettiren problemi çözüme ulaştırdık arkadaşlara da yardımcı olabilir diye yazıyım dedim :melek:

Bazı arkadaşlar Şanzıman yağı değiştirilmez diyodu değişti :t
Bogaz kelebeği temizlendi..
 5 gündür arabam bir farklı gidiyor içim acıyodu araba vurdukça ama şimdi gönül rahatlığıyla binebiliyorum.Ve bu kadar zaman bu sıkıntıyı niye çekmişim die de kendime kızıyorum.Sıkıntısı olan arkadaşlara bi nebze yardımcı olursa ne ala ;)
Hayırlı Bayramlar Tüm dostlara... :melek: :sevgi:
Dizlerimin üzerinde yaşamaktansa,ayaklarımın üzerinde ölmeyi tercih ederim.
Ernesto Che Guevara

Çevrimdışı metalteo

• ilker
    • Profili Görüntüle
Ynt: Otomatik Şanzıman Probleminin Çözümü
« Yanıtla #1 : 20 Ağustos 2012, 12:05:40 »
Hayırlı uğurlu olsun. Ama bu işlemleri uygulayıp sizin aracınız da iyi sonuç almış olabilirsiniz ama her araba da bu sonucu alacaksınız diye bir kural yok. Usta faktörü çok önemli herkesi gaza getirip başkaların başını yakmayalım lütfen   :t

Birçok kişi bu uygulamaları yapıp kötü sonuçlar aldığı için ve servisin bile değiştirmeye cesaret edemediği için uyarıyoruz..

İyi bayramlar herkese..

Çevrimdışı Jack4eva

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 21 Ağustos 2012, 01:38:13 »
Hayırlı uğurlu olsun. Ama bu işlemleri uygulayıp sizin aracınız da iyi sonuç almış olabilirsiniz ama her araba da bu sonucu alacaksınız diye bir kural yok. Usta faktörü çok önemli herkesi gaza getirip başkaların başını yakmayalım lütfen   :t

Birçok kişi bu uygulamaları yapıp kötü sonuçlar aldığı için ve servisin bile değiştirmeye cesaret edemediği için uyarıyoruz..

İyi bayramlar herkese..

Sanada iyi bayramlar ilker. bu problemi uzun süre yaşadım.ve özellikle belirttim yardımcı olup kendi ustama yönlendirebileceğimi. :bekleriz:
bunun içinde bir kuşku yaşamanız yersiz.Bu problemin ana 3yada 4 sebebi genel zaten.Senkroidler şanzıman yağı boğaz kelebeği vb. :t
 sadece bu sorunla uğraşan arkadaşlara bi yol göstermek istedim saygılar sevgiler ); :tamamdir
Ernesto Che Guevara

Çevrimdışı rene

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Jetta Tdi
« Yanıtla #3 : 21 Ağustos 2012, 10:54:28 »
otomatikte eğer sorun varsa ilk yapılması gereken yağ ve filtre değişimidir en ucuz ve maliyetsiz yöntem oldugundan eğer olmazsa şanzuman açılır ondan sonra okuyucular,beyin,vites balataları,selonoid valfler şansınıza göre gider.Sen kısmetliymişsin yağ değişince düzelmesi sevinilecek bi olay:)
« Son Düzenleme: 21 Ağustos 2012, 10:54:57 Gönderen: rene »

Çevrimdışı Jack4eva

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 23 Ağustos 2012, 01:18:29 »
otomatikte eğer sorun varsa ilk yapılması gereken yağ ve filtre değişimidir en ucuz ve maliyetsiz yöntem oldugundan eğer olmazsa şanzuman açılır ondan sonra okuyucular,beyin,vites balataları,selonoid valfler şansınıza göre gider.Sen kısmetliymişsin yağ değişince düzelmesi sevinilecek bi olay:)
aynen eren bi şanzıman yağı boğaz kelebeği ve filtrelerle arabayı kurtardık artık darısı sıkıntı çeken diğer arkadaşlara :melek:
Ernesto Che Guevara