Gönderen Konu: ABS uyarı ışığı yanıyor ama ABS çalışıyor ??  (Okunma sayısı 9746 defa)

Çevrimdışı makmuherhan

• Profili Görüntüle
mrb golf ailesi benim golf bir hafta önce giderken ABS uyarısı verdi arabayı stop edip tekar çalıştırınca uyarı gitti ama 15-20 km sonra yine aynı uyarıyı verdi bu bikaç gün devam etti ama son iki gündür uyarı hiç gitmiyor sürekli var bu neyin nesidir bir el atsanız çok memnun olurum

Çevrimdışı metinmb407

• Profili Görüntüle
Ynt: ABS uyarı ışığı yanıyor ama ABS çalışıyor ??
« Yanıtla #1 : 19 Kasım 2012, 10:26:26 »
Hocam hem arıza ışığı yakıp hem ABS çalışıyorsa bilgisayara bağlanmadan fikir beyan edemeyiz.

Çevrimdışı onurmac

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 19 Kasım 2012, 10:40:56 »
Evet bencede arızayı silincede sorun ortadan kalkabilir kablolardada bir temassızlık olabilir.
Hyundai iyidi Opel Güzeldi Golf Efsane :)

Çevrimdışı makmuherhan

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 19 Kasım 2012, 11:05:16 »
sadece vw servisindemi bağlıyorlar hocam bunu bilgisayara

Çevrimdışı metinmb407

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 19 Kasım 2012, 11:20:41 »
Sanayide bulabilirsiniz illa servise gitmeye gerek yok. Ama servise rica ederseniz ücretsiz sildirebilirsiniz belki :)

Çevrimdışı makmuherhan

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 19 Kasım 2012, 11:50:36 »
ne olduğunu anlamadan sildirmekte pek mantıklı değil gibi sanki

Çevrimdışı MurdeR

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Golf V TSI Comfortline 140 hp Kompresör+Turbo
« Yanıtla #6 : 19 Kasım 2012, 11:54:56 »
belki ufak bi temassızlık vardır ondan yanmıştır sildirin tekrar yanar ise mutlaka işin ehli bir ustaya gösterin

Çevrimdışı metinmb407

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 19 Kasım 2012, 12:49:45 »
ne olduğunu anlamadan sildirmekte pek mantıklı değil gibi sanki

Hocam mantıklı olan bu zaten geçici mi sürekli arıza mı onu anlayacaksınız.

Çevrimdışı makmuherhan

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 19 Kasım 2012, 12:55:26 »
hocam BREMSBELAG BRÜFEN yazıyor tercümesine baktım "fren balataları kontrol" demekmiş benim balatalarmı gitmiş acaba :D

Çevrimdışı adige_60

• mk4 unutulmazımsın.. mk6 yeni heyecanım :)
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: golf 6- 1.6-Trendline-Siyah (2009)
« Yanıtla #9 : 19 Kasım 2012, 21:31:16 »
aracın kontağı üzerinde takılı değilken, kaputu aç. akünün üzerindeeki   sigorta kutusunu da aç.  3 adet yeşil sigorta var orda.  birisi ABS birisi  klime  kompresörü digeri de Airbag  ile ilgili sigortalar.  en sagdaki olmalı Abs  nin sigortası. o sigotrayı  sök.  alt  kısmındaki  metali az kazı,sigorta yanmışsa değşiştir yada. geri tak.  sorun tamamdır..  ayrıca  forumda ABS  ışığı diye ararsan   baska konu var yardımcı da oolur. bende de aynı sorun vardı  ordan okuyabilirsin. ustalar 1500 TL dediler ama  su an sıkıntı yok.gecmiş olsun.

Çevrimdışı makmuherhan

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 21 Kasım 2012, 09:16:18 »
aracın kontağı üzerinde takılı değilken, kaputu aç. akünün üzerindeeki   sigorta kutusunu da aç.  3 adet yeşil sigorta var orda.  birisi ABS birisi  klime  kompresörü digeri de Airbag  ile ilgili sigortalar.  en sagdaki olmalı Abs  nin sigortası. o sigotrayı  sök.  alt  kısmındaki  metali az kazı,sigorta yanmışsa değşiştir yada. geri tak.  sorun tamamdır..  ayrıca  forumda ABS  ışığı diye ararsan   baska konu var yardımcı da oolur. bende de aynı sorun vardı  ordan okuyabilirsin. ustalar 1500 TL dediler ama  su an sıkıntı yok.gecmiş olsun.
adige 60 öncelikle yardımın için sağol o dediklerini daha önce yaptım ama uyarı devam etti sonra farkettimki yanan ışık ABS değilmiş fren balataları ikazı galiba zaten yol bilgisayarında BREMSBELAG BRÜFEN uyarısı çıkıyor tercüme ettim fren balataları kontol demekmiş galiba benim sorun balatalar azalmış değişmesi gerekiyor onla ilgili olduğunu düşünüyorum bakalım şimdilik fren tutuyor ABS de çalışıyor koptuğu yere kadar gideriz  :D
« Son Düzenleme: 21 Kasım 2012, 09:17:33 Gönderen: makmuherhan »

Çevrimdışı adige_60

• mk4 unutulmazımsın.. mk6 yeni heyecanım :)
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: golf 6- 1.6-Trendline-Siyah (2009)
« Yanıtla #11 : 21 Kasım 2012, 18:33:42 »
adige 60 öncelikle yardımın için sağol o dediklerini daha önce yaptım ama uyarı devam etti sonra farkettimki yanan ışık ABS değilmiş fren balataları ikazı galiba zaten yol bilgisayarında BREMSBELAG BRÜFEN uyarısı çıkıyor tercüme ettim fren balataları kontol demekmiş galiba benim sorun balatalar azalmış değişmesi gerekiyor onla ilgili olduğunu düşünüyorum bakalım şimdilik fren tutuyor ABS de çalışıyor koptuğu yere kadar gideriz  :D

pardon usta hatlar karıştı :D eyv :D

Çevrimdışı makmuherhan

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 23 Kasım 2012, 09:15:36 »
eyvallah

pardon usta hatlar karıştı :D eyv :D
eyvallah kardeş  :)