arkadaslar motrun yanma olayı benim de basıma gelecek yakında sanırım çünkü sağ ön camım kapanırken çok zorlanıyo tam üst kısımlara gelirken. motru yanacak diye çok korkuyorum acaba biyerde kirlenme falan mı var orayamı sıkısıyo nası bişey yapabilirim bi düşüncesi olan?
Dikiz aynasının olduğu bölgeye (yani cam fitilinin içine) silikon sprey sıkman gerekiyor biraz ferahlatır camı.Çok rahatlamıyorsa
arakadaşların da karşılaştğı gibi ayaklardan menteşe tarafındaki ( çift ayakla çalışıyor) çatlak veya kırık olabilir.
Tabii arabayı görmediğimiz için biraz tahmini konuşuyoruz da,ben otomatik cam üzerine çalışan biriyim,bu sebeple genelde karşılaştığımız sorunlar bunlar.
Fakat başka ihtimaller de olabilir ben hemen aklıma gelen bir ikisini yazdım yanılıyorsam şimdiden kusura bakma.En kestirme olan
Dikiz aynasının olduğu bölgedeki cam fitiline silikon sprey sık (silikon dediğimiz torpido parlatan, yıkamacıların kullandığı, süt diye tabir edilen madde.Tabii bizler kaliteli saf silikon kullanıyoruz) bak bakalım fitilimi tutuyor camı bir dene olmazsa ustana götür.