vallahi bende seni istanbulda biliyordum orada 500€ ya araç var işçilik gerçektende pahalıymış araçla bir hafta sonu doğu bloğundan bir ülkeye geç bana kalırsa orada at bi şanzıman ucuz yollu hiç uğraşma
bu aletin sanzimanlari pek ucuz degil yau cok yere baktim en tursu halinde olani 150€ dan asaga degil simdi bi yer buldum firma kendileri restore edilmis sanziman satiyorlar fiat biraz yüksek ama 1 sene garanti veriyorlar bana gelisi kargosu vs 270€
mantikli düsünecek olursak ve ucuza kacarsak alacagim herhangi bir sanziman 200€ 130.000km yi devirmis olacak ve aractan ciktigi gibi olacak
bahsi gecen yerden almis olsam 70€ nereye gitmiyorki + hem revizyon olmus hemde 104.000km yapmis bir sanziman takmis olucam
hangisini yapayim demiyecem son olarak garantili bir alet almak daha mantikli gibi geliyor benim icin
ve adamlar okadar detayli is yapiyorki
5 ileri sanziman kodu su vs ile birakmamislar verdikleri sanziman verileri ruhsati tamamlayacak cinsten
Üretici: VW
Türü: GOLF CL
cc: 1272
Kapılar: 2
Katalizör: G
İnşaat süresi: 08.83-12.92
Motor tipi: Benzin
Motor Kodu: NZ
İletim: 5 ileri manuel şanzıman
İletim kodu: 8N
KBA: 0600610
Kilometre: 104000
Renk: KIRMIZI JY3D
4 vitesli NZ motor olan araclara olacak 5 vitesli sanziman uyumu budur arkadaslar forumda baska sanziman arayan var ise burdan bu bilgi sayesinde ne tip sanziman uydugunu ögrenebilirler