aracınız hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin. aracınızla ilgilenmeniz çok hoşuma gitti. bende 2001 tdı 110 bg var performansı süper. aracıma yaptığım geğişiklikleri anlatim ve resimleri paylaşayım bi ara. sitede yeniyim kullanımını yeni öğrenecem. ilk olarak rüzgarlık ve arka camın altındaki çıtayı taktım profildeki resim. sonra eksoz hafif abart. ön tarafta mercekli ve audi tip far aldım sis farı taktım. içinde 7'' ekranlı teyp taktım set taktım seti kapatmak için cam buğu çözücü düğme kullandım. sis farını arka sis farından bağımsız açmak için yine buğu çözücü düğme kullandım. fotoları paylaşıcam. ama 25. yıla özel karlık ve marşbiellerden istiyorum burda yok yurt dışına bakacaz bulunurmu diye.... 16 inç jant takıcaz kısmetse yay modifiye yapmadan..
merih abicim selamlar,hoşgeldin foruma ayrıca
sen daha kapsamlı değişiklikler yapmışsın maşallah
ben de öğrenciyim sanat tasarım bölümünde,biraz merak da var arabayı alalı 4 ay gibi bişey oldu uğraşmayı seviyorum.ama öğrenci adamım sonuçta arada freeleance işler oluyo ama onu da bütün parayı tek yere harcamak olmaz
arabanın muaynesini yaptırıcam yarın kısmetse,şu an için xenon ampul taktırıcam muayneden sonra.ama yaza doğru aklımda bişeyler var yine.bi r32 spoyler aklımda mesela,güvenlik filmi düşünüyorum,hoparlör ve iyi bi teyp vs.
bu arada 25.yıl karlığı benim de aklımdan geçiyo bulabilirsen haber ver
kazasız,keyifli sürüşler