kardeş istanbul esenler otogarında in geldiğin turızm firmasının genel olarak gaziosmanpaşa merkez yada 500 evler sultançiftliği istikametine servisi vardır yada otogardan habibler minibüsleri var habiblerdende arnavutköy minibüsleri geçiyor arnavıtköyde tarif üzerine okulu bulursun ayrıca arnavutköyde kira bakımından sorun yaşamayacağını düşünüyorum yeni gelişmekte olan bir yer ayrıca senın için sorun teşkil edebilecek tek şey ilk günlerde barınma sorunu arnavutköyde bir otel pansıyon öğretmen evi vs olduğunu sanmıyorum ve ayarlayana kadar kalmak için gaziosmanpaşada otelde kalabilirsin oda arnavutköye 20 25 km arası yaklaşık istanbul için bir saat demekeğer vaktın varsa önceden gel yerını yurdunu ayarla derım ben biraz kırsal kalıyo istanbul içlerine göre şimdilik diyceklerım bunlar ama ben özel aracımla gelirim dersen o başka onuda tarıf ederız
teşekkür ederim çok ayrıntılı tarfi oldu. şu an otobüsle gelecem ama kurban bayramı dönüşü arabayla gelecem
neyi boşverelım anlamadım
Sana demedik birader anlayan anladı sen boşver. Anlaşılmayacak ne varsa?
çok alıngansın neyse sen haklısın kusurumuza bakma özürdileriz bir hatamız olduysa tekrar tekrar özür dileriz anlayamadık terbıyesızlık ettık
Estağfurullah
noluyo la herkes bırbırınden ozur dıler olmus alıskanlık oldu sıtede valla buyuk erdem