Gönderen Konu: GOLF 4 İÇİN BU GÖRÜNTÜLÜ TEYP NASIL ?  (Okunma sayısı 14607 defa)

Çevrimdışı Sinancetintas

• Yaşam İlaçım Oldun Golf..
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Golf 4'den Sonra Golf 5
Ynt: GOLF 4 İÇİN BU GÖRÜNTÜLÜ TEYP NASIL ?
« Yanıtla #14 : 11 Eylül 2012, 11:46:24 »
Aha aynen anladım.. valla bilmiyorum roadstar bana hoş geldi.. Navigasyonsuz olanı ama çünkü bende zaten SII'den IGO ile navigasyon kullanıyorum.. ;)
Das Auto..

Çevrimdışı JinIwus

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 11 Eylül 2012, 18:20:15 »
bana hem navigasyon hemde multimedyalı olması gerekiyor.. o yüzden bunu gösterdim ama kararsız kaldım.. "bennecyim" sen ne zaman aldın bunu ve ne kadar aldın ?

Çevrimdışı golf435

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 11 Eylül 2012, 20:39:47 »
bu tip cihaz kullanan arkadaşlar çalınmaya karşı önleminiz nedir,bende düşünüyorum bu şekilde cihaz fakat hem çalınma riski hemde göğüslüğe verdikleri zararı görünce internetteki resimlerde düşündürüyor,fikirleriniz nedir, önlem tavsiye
« Son Düzenleme: 11 Eylül 2012, 22:42:00 Gönderen: golf435 »

Çevrimdışı bennecyim

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 11 Eylül 2012, 23:48:00 »
ben alalı 1 yıl kadar oldu arkadaştan 2.el aldım 500 tl ye... çalınmaya karşı yapacak çok bişi yok. ama ön paneldeki tuş kısmı çıkıyor ben onu akşamları çıkartıyorum. çalınırsa bile çalıştıramasınlar. ayrıca kaskoyada işlettim. bu tür cihazların ön paneli komple çıkanları var. o tür bişide alınabilir.

Çevrimdışı Sinancetintas

• Yaşam İlaçım Oldun Golf..
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Golf 4'den Sonra Golf 5
« Yanıtla #18 : 12 Eylül 2012, 00:04:17 »
Aynen kaskoya işletmek en iyisi ben eski teybimi işletmemiştim bi gece halısaha maçındayken ben şofor camını indirip teybi aldılar kasko geregi sadece camı karşıladılar bide temizlik masrafı diye iç-dış yıkama ücreti verdiler.. ;) ama teyp yalan oldu.. şimdi bu sene yeni teybi kaydettirdim şimdi isterlerse alsınlar kasko şakır şakır öder.. ;)
Das Auto..