ben kullandim kullanmaktayim araba disinda cesitli islerde de kullandim
plasti dip boya tabancasina konulup komple araci kaplama da yapilabilir yalniz kaliper yapilmaz okadar yüksek isiya dayanikli degil
plasti dip aracinizin kis elbisesi gibi düsünün profesyonel boya yapma bilginiz olmasa bile uygulayabilirsiniz esit miktarda püskürtün akma yapsa bile toparliyor akinti yapan yer düzlesiyor geriliyor yani
kisin aracin kaportasini en iyi sekilde koruyacak bir üründür sürekli yagisli yollarda arabaya sicrayan tuzlu kumlu sular plasti dip ile boyaya temas etmeden harika bir izole sagliyor ayrica arbanin marka amblem logolarinin chrom yüzeylerinide mukemmel derecede koruyor cizilmiyor solmuyor
yaz geldiginde plasti dip tirnaginiz ile kazir gibi yapinca folyü sökermis gibi cikartiyorsunuz
yasak olmasin ragmen stop karartmada da kullaniliyor ön farlara makyaj dahi yapilabilir sert bakislar vs
arabasini seven koruyan herkeze gönül rahatligi ile tavsiye ederim yüzeye hicbir zarari yok renk ton bozulmasina sebep vermiyor hatta arabanizdan plasti dipi i sökerken sanki araciniz yeni ve ambalajini aciyormus gibi bir görüntü cikiyor ortaya