baya fazlaymış benzinden bi farkı kalmamış benzin neredeyse. ustanıza söyleyin şikayet edicem deyin benzinde sorun olmayan araçta lpg dönüşümü yapıldıktan sonra bi ayarsızlık var ise sorun araçta çıkma şeyini ustanın beceriksizliğinden başka bişey değildir. benzinde sorun yok araç sapasağlam gaz dönüşümü yaptır biraz ekonomi için neymiş efendim araç bozuk. ustanıza söyleyin hangi marka lpg dönüşüm takıldıysa oraya şikayet edicem ve mahkemeye vericem şeklinde ya değiştirsin yada bi şekilde çözümünü bulsun ekonomi olsun derken zararına iş yapmanında bi anlamı yok yani.. saygılarımla..
Teşekkür ederim ilginize,başka ustalara da gösterdim,ustanın kendiside sürdü KM 25 i geçince bitiyor10 tl lik benzin,tuhaf olan da bu zaten ne ayar yapılırsa yapılsın yaklaşık 3,70 lt ile 25 km yani 100 km de 14 lt yi geçiyor...her zaman az az alıyordum benzini deneme yapmak için.enson shellden depoyu doldurdum 86 tl ye bakalım şimdi ne gidecek,değişen bişe olmazsa da vazgeçtim artık böyle binecem,sıkıldım çünkü