Gönderen Konu: Sağ aynanın Sol aynayla birlikte çalışması Sağ elektirkli ayna sorunu Yardım!!!  (Okunma sayısı 45217 defa)

Çevrimdışı scarden

• Profili Görüntüle
o zaman engin tecrübelerinden ve bilgilerinden faydalanmak için koray arkadaşımızın konuya dahil olmasını bekliyoruz :saygılar ;D ;D ;D ;D ;D

Çevrimdışı ferhattasdemir

• Eksantrik sübap açar, motora benzin kaçar :)
    • Profili Görüntüle
epeydir ortalarda yoktu. konuya dahil oldu zaten. siz kablo ve vag-com u ayarlayım ben detaylı anlatırım dedi. yada ben istanbula gideceğimi söyledim gelince haberleşiriz hallederiz dedi. sen bi pm den mesaj at görüşürsünüz siz orda çok rahat. bizim içinde hakan kardeşim vag-com arayışına girişti bakalım ne çıkacak
Eksantrik sübap açar, Motora benzin kaçar
Çok zorlama kelebeği, Araba altından uçar... :)

Çevrimdışı OffLineR

• Volkswagen Türkiye
  • İtinayla, sabırla, keyifle modifiye edeceksin ! :)
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: 2001 Range Rover & 2016 C180
VAg-com ile bilmeyen oynamasın ama eBay'den çok rahat alabilirsiniz 10-15TL'ye ;)
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

Çevrimdışı jackhal

• gri olmasın da...
    • Profili Görüntüle
tırstım şimdi.. yakmayalım beyni, organizmayı şimdi... ;D ;D

Çevrimdışı scarden

• Profili Görüntüle
aslında ne olcak biliyomusun ferhat kardeş benzin çok ucuz olcak herkez kafası estinmi birbirnin yanına uğrayıp yardım alabilcek ;D ;Dtabi sadece bi hayal bu  :D

Çevrimdışı ferhattasdemir

• Eksantrik sübap açar, motora benzin kaçar :)
    • Profili Görüntüle
aslında ne olcak biliyomusun ferhat kardeş benzin çok ucuz olcak herkez kafası estinmi birbirnin yanına uğrayıp yardım alabilcek ;D ;Dtabi sadece bi hayal bu  :D

sadece o yetmez be kardeşim. bide anlayışlı patron lazım oraya buraya gitmene izin verecek. istanbula gitgel 1 günüm gider benim :)

VAg-com ile bilmeyen oynamasın ama eBay'den çok rahat alabilirsiniz 10-15TL'ye ;)

oynamayacaz zaten kardeş. sen detaylı anlatacan ya :)
Eksantrik sübap açar, Motora benzin kaçar
Çok zorlama kelebeği, Araba altından uçar... :)

Çevrimdışı ASFALT FARESİ

• Profili Görüntüle
bendede aynı durum var ama baktırmadım
YİĞİTSEN USLANDIR BENİ :D

Çevrimdışı küçükkaranlık

• Profili Görüntüle
arkadaşlar size bu ayna konusunda bişey sormak istiyorum. benim aynada solu ayarlarken sağla beraber ayarlanıyor. bennecyim arkadaşın dediği gibi ilk önce benden kısa birine göre ayarlattım ve sonra ben kendim solu ayarlarken sağ tarafta cuk diye oturdu ayarlandı yani. benim asıl sorum 2001 comf. golf 4 lerde katlanabilir ayna varmı? çünkü katlama işareti var ve kullanma kılvuzunda da bundan bahsediyor ama benimkiler katlanmıyor. bilgisi olan varsa bi zahmet el atsın bizim konuya.

Çevrimdışı Sinancetintas

• Yaşam İlaçım Oldun Golf..
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Golf 4'den Sonra Golf 5
iki aynanın açıları farklı iken nasıl birlikte ayarlanırki ? :D
Elle hacı ben öyle yapıyorum.. bende de ikiside beraber oynuyor bende ters tarafı dogru ayarladıktan sonra ayar butonunu boş konuma alıp elle ayarlıyorum.. ;)
Das Auto..

Çevrimdışı OffLineR

• Volkswagen Türkiye
  • İtinayla, sabırla, keyifle modifiye edeceksin ! :)
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: 2001 Range Rover & 2016 C180
Önce solu sonra sağı ayarlayın  ;)
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

Çevrimdışı xaero

• Profili Görüntüle