arkadaslar aracımın altındakı tıpalar yoktu cok cok uzun sure aramama ragmen anca kaucukcuda plastık tıpaları buldum...
ve aracın ıcını sokmeye basladım gördügüm manzara karsısında şaşırdım resmen .. altındakı tıpalar olmadıgı gıbı kecelerınde bı kısmı yoktu su altıgı ıcın ufaktan paslanmalar olmaya baslamıs...
bende kece altım altına tekrar doşeyecegım..
uzun bı zamandır kaloriferimin az uflemesınden yana dertlıydım sorunu uzun uzun arastırmama ragmen klımasız arabada polen flıtresı oldugunu ogrendım ve camın onundekı plastıgı actım ordakı manzara cok cok daha kötü durumdaydı flıtre meydandaydı toz toprak yaprak parcalarından flıtreyı goremedım bıle meger flıtre tıkalıymıs flıtreyı soktum havalandırmayı bı calıstırdım delı gıbı hava gelmeye basladı
ama bu seferde borulardakı pıslıkler hava kanallarından ıcerı gırmeye basladı sunger parcalarından tutun yapcak parcaları ne ararssanız cıktı meydana ..
bunlar olurken hava kanalları temızlenmedı tabı yolda gıderken fanı actıgım zaman on koltuklardakı oturanların ustlerı toz toprak oluyor hadı onuda gectım nefes alamıyorlar
uzun lafın kısası
benım bu goguslugu sokup hava kanallarını temızlemem gerek ?
bu gogoslugu nası sokebılırım soktukten sonra hava kanallarını nasıl ve neyle temızleyebılırım... ?
yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkur ederım
aksam resım ceker koyarım buraya...