bende 195-45-15 var aldığıma bin pişmanım yağmurda toplu taşıma araclarını tercih etmekte fayda var herkez çok iyi demiş ama ben kullanıcı olarak birdaha petlasın önünden geçmem keşke kumho alsaydım 50 -100 daha verip
slm arkadaşlarım, bir konuya daha hort yapalım ve soralım siz ne dersiniz bu lastik için? bu yaz lastik almam gerek tuzlu olmaması lazım bu lastiğin deseni beni hep çekmiştir kendisine ama önce ses almayan ve fren mesafesi iyi bir lastik seçmem lazım?
tabii ıslak zemin de çok önemli bir kırıter, işte kullananlardan objektif olarak yanıt bekliyorum? sizinkinin ses olayı nasıldı? uğultu var mı?
Bu konuyu ben açmıştım. Lastikler hala arabada takılı kışlık lastik falan takmadım daha doğrusu takma ihtiyacı hissettirmedi bu lastikler yağmurda falan hiç sıkıntı yaşatmadı bana. Hatta bana göre bunun nedeni V deseni sayesinde olabilir. Ses olayına gelince eski lastiklerim rus malı AMTEL marka Planet modeliydi çok sertti aşırı ses geliyordu Petlasla arasında ses olarak yüzde yüz azalma vardı.Ben çok memnunum lastiklerden ama sonuçta kullanıcıdan kullanıcıya değişir çünkü herkesin alıştığı bi sürüş tarzı var. Babamın Isuzu kamyoneti var onun 6 lastiğide petlas kendisi lassadan çok iyi olduğunu söylüyor durum bu yani.
50 fazla verin michelin alın kalite tartışılmaz arkadaşlar.