VP703
hocam siz kredi kartı ile yaptınız. Nakit olarak mı yaptınız bende ARALIK OCAK gibi bu fiyatın düşeceğini tahmin ediyorum... bana kredi kartına 10 taksitte yaprım. dedi.. fakat ben bekleyelim dedim.... Hocam bu arada düzeni tamamen yenile şartı koştum... depo da dahil teşekkürler
valla ben birazını kartla birazını peşin verdim ama düşermi düşmez mi fiyatları bilmiyorum su kesin kendini cok cabuk surede amorti ediyor ben 300 kmyi benzinde ortalama 90 100 tl yi buluyordu simdi p.tesi yine gittim 45 55 tl gibi bişey yaktı ortalama hız 120 km.
sen A dan Z ye komple tesisat dahil değiştir dediğim gibi sıfır takılıyomuş gibi hiç lpg yokmuş gibi eskiş tesisatı sok yenı taktır
abicim gerek yok ki. tank da sıkıntı yok kontrol ediyorlar enj. bla bla onlar zaten değişecek maceraya gerek yok önemli olan bilen usta birisine yaptırmak
Ne performansı acaba? Aracı sürekli 180-200 zorlayacak mısınız yoksa lpg taktırdığımda çekişten düşecek mi korkusu mu düşündürücü
Korkacak birşey yok ikisi de uygundur
ARKADAŞLAR arabam GOLF 4 fakat tek tereddütüm var oda LPG değişiminde alacağım VERİM.... PERFORMANS DÜŞÜNDÜRÜYOR??? BRC takmanın çok mantıklı olmadığını bu kadar fiyat farkına gerek olmadığını söyledi... tamiirci arkadaş
abi sakın golf 4 aracın cok performanslı araba mı
bizim arabalarda beklemicen onu. cok büyük bi farkı yok sadece alt devirlerde cok az hissedersin o da 3-5 snye içinde arac kendini topluyor zaten.