tamam bizim eskiden daha fazla yaygın olan mantığın aynısı işte çorbasını içmeden onayını vermiyor adam demekki ya peki sen bunu işletmezsen ne oluyo? polis çeviripte kaputumu aç diyo?
valla bugün gittim adam aradi taradi internette benim yaptigim olayi yapti resmen ben internett o belgenin kopyasini aradim adam da bu islemi yapti ve bulamadi
bir sürü var dedi 57i olan tektek bakmak cok zaman alir en iyisi firma ile baglanti kur dedi veya bu belgeyi veren yerler var oraya götürceksin arabayi su durumda birsey yapamam dedi bu elindeki belge ile olmaz bana vw golf 2 motor tipi nz hp si kv si yazan kagidi getir oke ve para almadi örnek bir kagit ciktisi verdi burda dedi senin aracin motoru yazacak dedi
polis durdurunca ne yapacagi belli olmuyor ilk önce durdurma sebebi önemli sesten dolayimi durdurdu yoksa genel kontrol icinmi durdurdu yada arac
spor görünümlü illa bi eksik bulurum diye mi durdurdu bunu kestirmek zor ama durdurunca olacaklar sunlar kaputu ac diyebilir montunu ceketini cikartip arabanin altina yatabilir kaputu acip motoru tutup sallayanlar var kaputu actirdi filtreyi gördü belge isticek bende elimdekini varsayalim benim arac icin ama ruhsata isletilmemis bu durumda belgeye bakip der ruhsata isletmemissin neden veya elimde o belge yokmu araci hemen bagliyorlar ve yaklasik 400€ ya patliyor arabayi geri almam bu durumda belgem olmadigi icin durduruldugum an arabayi baglattigim andir
birde kaputa icten sünger yapiliyormus onuda yapmak gerekliymis ilk süngr sora filtre baglantisi sonrada belge sart