Gönderen Konu: Yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar?  (Okunma sayısı 2870 defa)

Çevrimdışı hunteronur

• Profili Görüntüle
Yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar?
« : 24 Eylül 2012, 15:10:27 »
arkadaşlar aracımdan şu zamana kadar çok memnunum ve ona iyi bakmaya çalışıyorum. Fakat arka stoplara bi şey yapmaya düşünüyorum ama ne yapacagıma bi karar veremedim. şu an kırmızı film var ne önerirsiniz siyah film mi çektirim değiştirim güzel bi stop mu koyalım.. Bi yardımcı olun bana fikir verin arkadaşlar.

Çevrimdışı hadesksk

• Profili Görüntüle
Ynt: Yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar?
« Yanıtla #1 : 24 Eylül 2012, 15:44:24 »
E bi arka tarafın fotosunu alalım bi bakalım inceliyelim :D

Çevrimdışı furkanyldrm

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 24 Eylül 2012, 15:49:14 »
E bi arka tarafın fotosunu alalım bi bakalım inceliyelim :D
+1

Çevrimdışı hunteronur

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 24 Eylül 2012, 16:48:32 »

Çevrimdışı hadesksk

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 24 Eylül 2012, 17:52:47 »
Bence siyah güzel durur dostum Camlar ve tavanla uyum sağlar başka stop takma en güzel bu yakışıyor bence birde arkadaki vw logosuna benim avatardaki gibi şeytan yaparsan güzel olur.

aha burdan alabiliosun http://www.sanalpazar.com/Araciniz-Icin-Devil-Logo-Seytan-Logo-Uygun-Kargo-Fiyati__isp3746677

Ürün bitmiş :)
« Son Düzenleme: 24 Eylül 2012, 17:54:05 Gönderen: hadesksk »

Çevrimdışı furkanyldrm

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 24 Eylül 2012, 18:10:36 »
Kırmızı filmi çıkar, belki gözüne hoş gelir şimdi orjinal hali. Öyle takılırsın biraz, sonra siyah film falan yaparsın.  Bu arada kapı direklerine siyah folyo çekmeyi düşündün mü hiç?  Ben bizim arabaya düşünüyorum da yaptırırsam fotoğraf yüklerim sana da fikir olur. :)
« Son Düzenleme: 24 Eylül 2012, 18:11:53 Gönderen: furkanyldrm »

Çevrimdışı taha6767

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 24 Eylül 2012, 22:44:34 »
siyah on numara olur arkadasim kimizi bi 6n de bende var pazar günü siyaha boyadim transparan siyah boya ile cokda güzel oldu resim atarim bakarsin hosuna giderse siyah yaparsin

Çevrimdışı hunteronur

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 26 Eylül 2012, 08:40:00 »
Kırmızı filmi çıkar, belki gözüne hoş gelir şimdi orjinal hali. Öyle takılırsın biraz, sonra siyah film falan yaparsın.  Bu arada kapı direklerine siyah folyo çekmeyi düşündün mü hiç?  Ben bizim arabaya düşünüyorum da yaptırırsam fotoğraf yüklerim sana da fikir olur. :)

kapı direklerimi plastidip ile siyaha boyadım zaten o eski foto :) çok hava kattı
Bence siyah güzel durur dostum Camlar ve tavanla uyum sağlar başka stop takma en güzel bu yakışıyor bence birde arkadaki vw logosuna benim avatardaki gibi şeytan yaparsan güzel olur.

aha burdan alabiliosun http://www.sanalpazar.com/Araciniz-Icin-Devil-Logo-Seytan-Logo-Uygun-Kargo-Fiyati__isp3746677

Ürün bitmiş :)

arkadaki vw logomuda siyaha boyadım dostum şeytan logosu takmıştım cıktı. bende siyaha boyadım fotoları atıcam yakında.

Çevrimdışı hunteronur

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 26 Eylül 2012, 08:41:21 »
siyah on numara olur arkadasim kimizi bi 6n de bende var pazar günü siyaha boyadim transparan siyah boya ile cokda güzel oldu resim atarim bakarsin hosuna giderse siyah yaparsin
dostum siyah transparan boyayla boyadık iyide onu muayeneye girerken nasıl söküyoruz