hocam zaten amaçta bu , moralinizi bozmak,hiç bozmayın,bende golften önce broadway vardı satılığa çıkardım,gelen geçen sorardı satıyormusun diye öyle temiz bir araç ne boya ne değişen kapalı garaj arabası km yapmamış,nezaman ilan verdim yok kapı sacı değişmiş sanki,yok şurda boyamı var,dumanmı atıyor bu araba,hergün birileri geliyor bakmaya gelen pisliyor arabayı,benimde dikkatimi çekti gelen tipler birbirine benziyor,biraz telefon numaralarından falan araştırdım hepsi kardeş akraba çıktı,mesela gelenler 7.500 teklif ediyor ben 8.500 istiyorum,birine aratıyorlar 6000 veririm piyasası o diyor tam bir tezgah,ben 7.500tl ye atlayım istiyorlar,sonra arayanlar oluyor urfadan gelcez boya bulursak yol parasını alırız,halbuki izmirden gelcekler,arabayı almakta değil maksat para koparmak daha neler neler,bende şu şekilde baktırıyorum arabayı açıyorum , telefonla ilgileniyorum uzaklaşıyorum biraz,bak sen diyorum beğenirsen bu para,hiç dinlemiyorum bile bakanda öyle kendine kendine konuşuyor,o broadway içinde biri çıktı geldi bu arabadan arıyorum dedi kaç olur dedi 8.400 bırakırım dedim hiç bakmadan aldı gitti,maksat alıcısını bulmak,illa satçam diye uğraşırsanız hem moralinizi bozarlar hem ucuza gider.tabi şahsi bir aciliyeti vardır o ayrı konu.